Anonimen -> Okvara prenosnika (28.11.2006 19:14:16)
|
Danes sem noslila nazajj v Merkur prenosnika naj ga pošljejo na servis,ker že en mesec šteka.Star je pa dva meseca.Namreč CD.Rom je včasih delal včasih ne.Niti ga včasih ni pokazalo kot,da ga ni.No saj to me tolko ni motilo.Mi je pa začel štekati nič ni šlo odpirati vse je stalo tako,da sem kar baterijo mogla ven vzet,da sem ga lahko ugasnila.Potem,ko sem ga prižgala je rabil sigurno pol ure da se je zagnal včasih po eno uro včasih nekaj sekund.Dvakrat so mi dajali gor nove windovse,če bi bilo kaj narobe z njimi pa nič.Par dni je bilo v redu pa spet isto.Danes pa se ni vklopil pa sem klicala na servis kjer so rekli k njim poslat.Pa ga nesem v Merkur naj ga kar oni pošljejo.Pa trgovec lepo vklopi rač.in dela no saj potem je itak štekal.Ampak mi je rekle,da baje to ni nič narobe bilo z rač.da se je kao nekdo špilal nekaj in pokvaril cd-rom.Pa nevem,če sem poslušala no ne jaz ampak mali en cd pravljic.In,da baje ga oni pošljejo na servis ampak ne verjame,da ga bojo popravili pod garancijo,ker bi to naj jaz nekaj poškodovala.Haloooo.Kako pa on sploh vidi v njega kaj je narobe.In če bi slučajno rekli,da sem res jaz kriva kar ne verjamem imajo pravico zahtevat plačilo????????To kar bodo popravili.Ampak kako mi sploh,če bi že jaz pokvarila lahko dokažejo to?????????Ne vem kako oni to delajo ampak z mojim imava enake rač.istro stare iste programe in vse gor pa moj dela na njem svašta jaz pa na svojem nisem nič in mi štega že od začetka.
|
|
|
|