katis
|
Madonca punce, že 3.del smo odprle!? Škoda, da ni v 3D, kot je zdaj v kinu v modi wow jana84, res lepo klekljaš. Kolk časa pa porabiš za kaj takega? caroline1 - jaz sem visela 2x dnevno na CTGjih vmes, ko sem bila v bolnici. Se itak nisem sekirala, da ni nič kaj konkretnega. Sej še čutila nisem. Ampak pred prvim porodom sem bila v bolnici po odteku vode in sem tudi morala po večkrat na CTG. In takrat me je npr že kar konkretno zvijalo, pa na ctgju ponavadi nisem prišla čez 40. Res pa je, da smo se s kar nekaj puncami takrat menile, da tiste, ki smo bolečino čustile zgolj spredaj spodaj v maternici, skoraj nobeni ni kazalo kaj konkretnega na ctgju - za razliko od tistih, ki so čutile v križu. Tak da, kdo bi vedel. Če pa greš zaradi občutenja popadkov v P samo na CTG, takrat pa itak. Nihče ne ve, kako močno jih ti čustiš. CTG pa konec koncev samo pokaže, kakšna je napetost v maternici (al neki tazga). Zato, če misliš, da bi se raje šla kej pokazat, potem kar pojdi. Jaz imam jutri ctg+pregled. Bom kar rekla, naj me še spodaj pogleda pa vaginalni UZ naj naredi, da vem, kakšna je debelina vratu, upam, da že kaj manj od tistih 6,7cm nazadnje... Me pa že cel dan daje slabost, pa zvija me v trebuhu. A ne kot bolečina, samo neprijetno mi je. Podobno kot otrdevanje trebuha, le da je precej bolj intenzivno. Kaj pa vem, mogoče pa se je le kaj začelo dogajat? Čeprav o kakem luščenju čepa tudi ni sledu. Po tem, ko sem celo nosečnost mislila, da bom rodila vsaj 2 tedna pred rokom, mi zdaj po glavi skoz skače, da bo šele par dni čez rok? Eh, nas hecajo tile naši mali. Pa danes popoldan je bil Bor spet pri zdravniku. Tokrat pa so bile pljuče slišati čiste! Zgleda, da je mimo. Hvala Pokora, da si me spomnila na trkanje. Sva parkrat kar izvedla. Pa krema materine dušice od Justa pa Prospan...pa itak prej antibiotik. Končno. Sem se prav oddahnila. In v ponedljek gre lahko v vrtec! Upam, da se bom potem lahko še malo odpočila naslednji teden. Da pridem k sebi, preden se novi član rodi. mojcaya - čestitke za Jakeca. Pa en za poporodne tegobe. Samo, da si zdaj doma in OK! Ostalo bo že. Pa nič sekirat zaradi dojenja! majabar bravo za fajn UZ! Naš je imel v 33.tednu 1630, v 38.tednu pa končno preboj na 2700g! Pa sem jaz 171 cm visoka, o gradnji in kilah raje ne bi, kadila nisem nikoli, alkoholičarka nisem ... je pa bil moj mož graciozne sorte, ko je bil še mladiček. Menda bo to to. polmaja, sem ti kar fouš za selitev na svoje! Uživajte na polno. Pol akcija v P! nika1 - čestitke za Nala! Eh, spat bo treba. Moram jutri vstat že pred pol sedmo, da se spravim na pregled h G... Lahko noč punce.