pixieM
|
Jutro punce! Jaz sem celo uspela mojo leno rit prestavit iz postelje za računalnik . Sicer sem vsatala ob 10.00, ampak je tako fajn še ležat, pa gledat TV, celo naš majhni kužek se že 2 dni res pridno crklja pri meni zjutraj... Mogoče pa ve, da more izkoristit, ker me potem kmalu ne bo 3 ali 5 dni . Jaz sem se pa včeraj res nasmejala do solz. Moja mami in ati sta celo prišla na obisk - sta bolj lene sorte in moremo vedno mi hodit k njima. Pa me kličeta, če sem doma, da bi se oglasila, ker imata neko prošnjo. No, potem le prideta, smo že en čas sedeli in čvekali, potem pa se le moja mami opogumi... Veš, imama eno prošnjo... In jaz jo z zanimanjem gledam: Ja?! In potem reče: midva bi šla za vikend na morje pospravit kar je še takega, a nama lahko obljubiš, da ne boš rodila?! Saj v nedeljo sva že nazaj. Sem se res tako smejala, da bi mi skoraj ušlo. Face sta, ni kaj! Pa sem rekla, da jaz se lahko zadržim, za pa ne morem rečt. Tako, da bosta menda res pohitela nazaj v primeru, da res začnem rojevat. Mislim... saj je vseeno tudi če rodim, ko bosta na morju. Pač ne bosta prvi dan priletela v porodnišnico. Eh, ti naši starši... Saj razumem, da bosta prvič dedek in babica, ampak sta res posrečena! canesten - včeraj sem si iztisnila še drugo tubico in morem rečt, da je res malo razlike. Ni več toliko izcedka. Mislim, še vedno je obilen, ampak manj kakor zadnji teden. Očitno zadeva res deluje. Tako, da danes zvečer še zadnji aplikator, potem pa zaključim s to zadevo. Edina zadeva, ki mi ni ravno vseeno je to, da sem mogla tako dolgo čakat. Si ne predstavljam, da si zvečer namažem s canestenom, potem pa kje kakšne popadke fašem...kaj si pa bojo mislili v P, zakaj teče ven vse belo?! Zdaj me pa čaka še čiščenje stanovanja - juhuhu! Se mi že ne da več. Se mi zdi da vsak dan pospravljam, stanje pa je skozi obupno. Ali pa sem res tako zmešana v čistočo, da se mi že malo meša. Za kosilo bom pa naredila golaž. Strašno izvirno, a ne?!
|