|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktober 2003
7.10.2004 14:48:21   
Anonimen
Mene pa zanima, koliko vas ima malčke rojene oktobra lansko leto.
Koliko so veliki? Kaj vse že znajo?
So navihani?

Lea sama hodi že kakšne 14 dni, tako, da je kar pestro. Ima 8,5 kg in 73 cm. Vedno se smeje, pove že cel kup besed, da poljubčka, pomaha, zaploska...
Zna se naredit, da te ne sliši. Kako vemo? Jo pokličeš enkrat, dvakrat, trikrat... gleda stran, z učki ne trzne, le rahlo se smeji. Se dereš njeno ime, pa nič. Potem pa zašepetaš "glej, kuža!" in se obrne hitro kot strela.
Rada papca, ponoči se zbuja od 5 do 15 krat :( , da se crkljava (se še dojiva). Res je pravi srček!

Zdaj sem se kar neki razpisala, vem ampak sem v ponedeljek začela s službo, pa stalno o njej razmišljam!

Lp vsem
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oktober 2003
7.10.2004 15:05:18   
Dadi
:bravo::bravo: znate ze ogromno...Mi pa tut se bomo.Gremo kar za vami.:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oktober 2003
7.10.2004 17:40:55   
Teja N
Hojla!
Timotej se je rodil 19. oktobra lani. Meri 82 cm in tehta 12.700g. Hodi tako, da ga držim za eno rokico, sam zaenkrat naredi korak ali dva, več si ne upa.
Obožuje predale in omarice in sploh vse, kar loputa in se da ven metat stvari. :)-
Rad beži po vseh štirih, ko ga lovimo. Sam še ne je, pomaka pa žlico v krožnik in si meče hrano čez ramo. Ko ga hranim, ima on svojo žlico v roki in mi jo rine v usta.:)-
Zna ploskat, mahat, pokazat, kako je velik. Rad tudi rine različne predmete pred sabo po stanovanju (na primer pručko), zunaj pa potiska svoj voziček in hodi za njim.
Zbuja se tudi veliko, se pa še vedno dojiva.
Lp,
Teja:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktober 2003
7.10.2004 19:53:01   
*maja
Madona vaši :duda: že veliko znajo.
Naš je sicer rojen 1. 11. (malo smo zamudili oktober :)-), in hgodi še ne, razen če ga seveda držimo za obe rokici, pa še to naredi samo tri ali štiri korake :( potem se pa kar na ritko usede in že leti po vseh štirih.
Sam tudi še ne je, pa zbirčen je tudi ZELOOOO :(. Ja ploskati znamo in pomahati tudi, pokazati za kakšnim avtomobilom.....

No pohvalim pa se lahko s tem da že približno 5 mesecev spimo celo noč (od pol osmih do sedmih) :bravo:. Dojiva pa se ne več že od osmega meseca, ker naš fante enostavno ni bil več za stvar:((.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oktober 2003
8.10.2004 11:06:31   
L&F&B
Moj Oktorberček hodi sam že od sept., samo da sedaj to ni več hoja, ampak dirkanje. Maha, ploska, daje pa-pa, kaže na kužka, avto, muco, mamo, očija, babico in nase. Povedal pa je tudi že prvi stavek: Mama buba!
Govori veliko, čeblja v nekem svojem jeziku. Je nagajiv, vedno nasmejan, rad ima družbo in izredno živ in samostojen. Skratka, moj Sonči.
Pri hrani pa:grrr::grrr::grrr:! Izbirčen! Spi od 20-6 ure, vmes se včasih še zbuja do dvakrat na noč, podnevu pa spi kakšno urico po kosilu.

Lp:metulj:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Preglas v imenu?
Aninchy

Katera "oblika" imena Martin vam je ljubša?

Martin z poudarkom na A (49%)

Martin z poudarkom na I (51%)


Število vseh glasov: 171

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!