|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oktoberčice-18
11.4.2005 8:45:20   
bambi
Joooooj, skoraj vse ste že bile na NS, jaz pa jo imam to sredo in me že malo stiska.... po eni strani komaj čakam, po drugi pa me je strah, da ni kaj narobe.

NO, včeraj sem tudi že zopet bruhala in zdaj mi je res že dovolj teh slabosti.....

Sem ta vikend zopet slišala zelo grde besede o naši MB porodnišnici in o odnosih zdravnikov do rojevajočih mamic, predvsem enega, katerega ime ne želim omenit.... Kar groza me je ko to slišim, sploh ne vem kako bi jaz reagirala, če bi me nekdo tako obravnaval med porodom..... Baje so bili z malčkom nekakšni problemi, to je videl Dr. na UZ in je kar rekel mamici: To se pa za vas ne bo dobro končalo..... A si zamislite, kako te takšne besede potolčejo, sploh ko si tik pred porodom..... potem so jo cel dan pustili ležati v porodni sobi, samo, vsake toliko časa je prišla sestra, hladno pogledala mamico in rekla: Pa kaj se vi ne mislite začet odpirat?? Mamica že zjutraj na UZ ni imela več skoraj nič plodovnice in ko je tako cel dan, do večera tam ležala in skoz jokala, so ji končno naredili carski rez.....Potem ji otroka niso pokazali skoraj 3 dni, ker so rekli da je nekaj narobe in je na opazovanju..... Si zamislite???? Jaz bi po moje okoli sebe vse razbila in se drla, samo da bi mi pokazali otroka.... NO, potem se je mamice ena sestra usmilila in jo odpeljala pogledat otroka.....
Takšno živčno voljno jaz ne vem kako bi prestala?????

A ste ve tudi že slišle za podobne zgodbe???

Bambi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oktoberčice-18
11.4.2005 8:56:48   
Tejčika
Jutro,

bos videla kako je lepo na nuhalni, ko vidis dete,..upam,d a bo tako zivahen, kot je bil moj. Kot na odpijalni deski je :sloncek:

Sicer jaz takih zgodbic niti ne zelim poslusati.....lahko se dogaja povsod, v Mariboru, Ljubljani, ....
Če ti je usojeno, ne moreš nilč zato. Jaz se požvižgam na govorice in ko kdo začne govorit o teh stvareh, niti ne poslušam, me preveč srce boli, ko slišim za takšne grozote.
Dejstvo je, da je vse več slabih in neprijaznih zdravnikov, čeprav bi moralo biti zdravstvo iz dneva v dan na boljšem glasu. Že tako je v življenju preveč tegob in žalosti, vsaj zdravniki bi morali s pozitivizmom in optimizmom vplivati na paciente.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oktoberčice-18
11.4.2005 9:09:52   
pi
Joj Bmbi to je pa res grozna zgodbica. Jaz mislim da bi se mi zmešalo, če bi bila na njenem mestu.
Pravijo da se obnašajo veliko boljše če je očka zraven, da se potem ne upajo tako grdo obnašat.

Bambi jaz pa imam jutri NS, tudi jaz komaj čakam.
Moram pa tudi priznati da me je zelo strah rezultata.
:miska::miska::miska::miska: da bomo vse rodile zdrave, lepe :duda::duda::duda:.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oktoberčice-18
11.4.2005 10:20:55   
Udb
Ahoj!!!

9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

:love::love::love::love::love:

Približno tako je moje počutje in moji občutki!! Sem vesela da sem šla na NS - malo me je pomirilo, ker je bilo vse super, pa še :duda: sem se nagledala in se mu nasmejala, ko je počel take vragolije!! Vredno tistih 13000!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oktoberčice-18
11.4.2005 10:30:56   
Natka1
Banmbi, midve imava obe v sredo NS.

Tudi jaz komaj čakam in upam, da bo vse dobro. Se že veselim in komaj čakam.

Morda tudi zato tako hitim delati, da bi mi čas čim prej minil in bi bila čim prej sreda.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oktoberčice-18
11.4.2005 10:48:10   
cmokec
Ojla, se še jaz javim. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Počutje zelo dobro, samo kilaže ne ukrotim. Manj jem, več mi tehtnica kaže? :zmeden: Sicer imam pa danes G., da dobim listek za komisijo za podaljšanje bolniške. NS sem že imela in je bilo fletno.
9nebesa:love:9nebesa
Sem pa ravno s pod tuša in sem se prvič namazala s kremo proti strijam. Kljub mojemu trebuščku vem, da je še prezgodaj, a mi je bilo tko hino. :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-

Vsem, ki boste imele ta teden NS kar malo zavidam. Jaz bi šla kar še enkrat. Bom pa :miska::miska: držala, da se vrnete nasmejane in v 9nebesa.

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
11.4.2005 11:33:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bambi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Oktoberčice-18
11.4.2005 12:00:41   
Udb
NALIN, ne bit slabe volje!! To škodi - tebi in :duda:!!! Saj boš videla - po NS ne boš mogla več bit slabe volje - meni se kar smeji, ko pomislim, na mojega razgrajača v bušitu!!

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Oktoberčice-18
11.4.2005 14:46:35   
sonček*
Živjo! Jaz sem se pa odločila da ne grem na NS in zdaj, ko berem, kako ste vse, ki ste že šle na pregled zadovoljne in srečne,kar mal žal:zmeden:

(odgovor članu bambi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?