bambi -> Oktoberčice-18 (11.4.2005 8:45:20)
|
Joooooj, skoraj vse ste že bile na NS, jaz pa jo imam to sredo in me že malo stiska.... po eni strani komaj čakam, po drugi pa me je strah, da ni kaj narobe. NO, včeraj sem tudi že zopet bruhala in zdaj mi je res že dovolj teh slabosti..... Sem ta vikend zopet slišala zelo grde besede o naši MB porodnišnici in o odnosih zdravnikov do rojevajočih mamic, predvsem enega, katerega ime ne želim omenit.... Kar groza me je ko to slišim, sploh ne vem kako bi jaz reagirala, če bi me nekdo tako obravnaval med porodom..... Baje so bili z malčkom nekakšni problemi, to je videl Dr. na UZ in je kar rekel mamici: To se pa za vas ne bo dobro končalo..... A si zamislite, kako te takšne besede potolčejo, sploh ko si tik pred porodom..... potem so jo cel dan pustili ležati v porodni sobi, samo, vsake toliko časa je prišla sestra, hladno pogledala mamico in rekla: Pa kaj se vi ne mislite začet odpirat?? Mamica že zjutraj na UZ ni imela več skoraj nič plodovnice in ko je tako cel dan, do večera tam ležala in skoz jokala, so ji končno naredili carski rez.....Potem ji otroka niso pokazali skoraj 3 dni, ker so rekli da je nekaj narobe in je na opazovanju..... Si zamislite???? Jaz bi po moje okoli sebe vse razbila in se drla, samo da bi mi pokazali otroka.... NO, potem se je mamice ena sestra usmilila in jo odpeljala pogledat otroka..... Takšno živčno voljno jaz ne vem kako bi prestala????? A ste ve tudi že slišle za podobne zgodbe??? Bambi
|
|
|
|