Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odvzem urina po Sanfordu v porodnišnici KR 18.3.2009 17:28:10
|
|
|
|
Ploha
|
jest sem na zavod nesla bris, oddala sem pa ga pri vratarju, potem on odda naprej,... Če si to mislna, potem je to to , na ostala vprašanja pa ne znam odgovort,...
|
|
|
|
RE: Odvzem urina po Sanfordu v porodnišnici KR 18.3.2009 17:40:35
|
|
|
|
pejka
|
Urin na sanford je preiskava, ki pokaže natančno če so v urinu bakterije in katere. Tako se vidi če gre za uroinfekt. Oddaš ga pa tako, da se moraš spodaj fino umiti tik pred lulanjem in potem ujameš v lonček srednji curek urina ( tako je urin oddan na skoraj sterilen način in če je vse v redu z urinom naj ne bi bilo noter bakterij). Ko zdravnica dobi rezultat ti napiše antibiotik ( glede na to katere bakterije so v urinu). Upam da si me razumela
|
|
|
|
RE: Odvzem urina po Sanfordu v porodnišnici KR 19.3.2009 17:36:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tja enkrat nesla svoj urin med nosečnostjo in enkrat blato od hčerke, ko so sumili na gliste. Lonček neseš na Zavod za zdr. varstvo, to je tista stavba naprej od Porodnišnice, če greš proti avtobusni postaji. Oddaš vratarju in čau miki.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?