|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 12:00:15   
maja24-2
Kako ste se znebile odvečnih KG, tako da niste škodovale sebi in ne otročičku. Sem 1 mesec po porodu in nisem od takrat shujšala niti grama še vedno jih je 10kg preveč, kljub temu da berem da če dojiš grejo kile kar seme, zanima me kako se prehranjujete in koliko in kako telovadite?
Lep pozdrav
Maja&Lara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 12:09:19   
Pupica
Maja sej bo!:)
Saj veš kako pravijo, 9 mesecev jih nabiraš, 9 mesecev jih zgubljaš!
Le potrpi, bo žene!
Malo pa pazi na prehrano, da boš dovolj spila in dovolj zelenjave(zaenkrat še prekuhane, ker dojiš) in sadja pojedla.
:muca:

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 12:41:53   
Anonimen
V nosečnosti sem se zredila za 22 kg.
Približno 10 mesecev po porodu sem imela spet tako težo kot pred nosečnostjo.
Telovadila nisem. Jem normalno, nič ne pazim.
Ne biti preveč nestrpna. Normalno je, da ne izgubiš vseh kg takoj!
Ti pa ne priporočam hujšanja zdaj, ko dojiš. Ko bo mali začel tekati boš še še prehitro shujšala!

Lp

(odgovor članu maja24-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 13:23:53   
Dadi
Hojla maja24.Tudi sama sem imela kar nekaj pomislekov glede teže, trebuha, ki mi je ostal od poroda, saj sem mislila, da bom to 1 2 3 po porodu zgubila. Nikoli nisem imela problemov s prekomerno težo, vedno sem imela dobro postavo...Zdej pa kar naenkrat trebuh, pa celulit, pa strije....itd. Zadeve ki jih pozna vsaka mama. V nosečnosti sem se zredila za 14 kg in sem jih po porodu imela še 5 viška. Ampak ker nisem redno jedla(sej veš skrb
za otročka, pa sem včasih preskočila zajtrk, pa sem šele ob 12-ih kej pojedla, pol pa šele ob 5-ih popoldne, zvečer sem bila pa tako zmatrana da sem samo v posteljo padla) se mi je začelo poznati na mleku. Bilo ga je manj. Mala je bila lačna.:duda: Zato sem se disciplinirala in redno jem. Čeprav sem dobila zdaj še 2kg gor, se nič ne sekiram. Edino kar je, grem na aerobiko da mal mišice ponovno vrnem v akcijo, ker so ohlapne, pa da mal kondicijo zboljšam. No mal sem se razpisala;)
Zato nič ne skrbi, vse bo šlo dol, tako kot so ti punce povedale (mene so tudi marsikdaj potolažile) 9 mesecev gor, 9 dol.
Pa čimveč srečnih trenutkov z detetom.:duda:

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 13:24:07   
Tiki
Ne obupuj prehitro. Tudi meni 1-2 meseca po porodu ni šlo nič dol, zdaj ko ima mali že skoraj 7 mesecev, imam pa že 1kg manj kot pred nosečnostjo, pa nič ne pazim, niti ne telovadim. Se pravi imam po sedmih mesecih 5kg manj.
Malo še počakaj, pa boš videla ;)
Lp

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 14:37:21   
malika
meni je prva dva meseca tudi stalo, potem pa so začele dobesedno letet dol. In zdaj imam 4 kg manj kot pred nosečnostjo.

Kar počasi.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 15:19:01   
dory
V nosecnosti pridelala +16kg...ze okol tri mesece pa sem ponosno ugotovila, da imam -18kg kot pred nosecnostjo..kaj sem delala? V bistvu nic...24 urna skrb za mojega bikca mi vzame ves moj cas, poleg tega se prvic v zivljenju ne obremenjujem s kilami :)

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 16:01:50   
Marči
Maja 24, ne sekiraj vse;). Vse bo šlo dol. Zredila sem se 13 kg, pa tudi rodila sem en mesec prej, tak da bi še pridobila kak kilogram ali dva. Po porodu sem se full žicirala, kaj bo zdej, ko mi pa nič več ne paše.:( Sama sebi sem se zdela kot kaka napihnjena bomba.:(( Ker se meni pozna v obraz, ko se zredim,.. hudo ko sem se pogledala v ogledalo. Sedaj po 10 mesecih imam manj kg kot pred nosečnostjo,:bravo: ker me moja mala biba tak zmatra, da je joj.
Boš videla, kilogrami se bodo sami od sebe stopili. Ti se sploh ne obremenjuj s tem. Boš imela toliko dela z otročkom, da boš pozabila na to "tegobo". Jaz sem še dobila strije, sedaj pa se mi skoraj da ne poznajo več. Pa če pogledaš svojga srčka, kako se ti lepo smehlja, je pa vse takoj pozabljeno, ali ne.:sloncek::sloncek:
Pusti cajtu cajt, pa otroček te bo zeeelllo namatral. Verjemi mi.
Lep dan ti želim.:)

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 19:23:41   
kimi
Se strinjam s pupica&tia

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 20:09:14   
Abby
Pred nosečnostjo: 43kg
Pred porodom: 57kg
3m po porodu: 46kg
9m po porodu: 41kg

Tistih 46 se je držalo kot klop in sem že mislila, da bom na večno ostala bajsa, potem so pa za novo leto v parih dneh šle dol (priznam, da zaradi stresa) in niso šle več gor do naslednje nosečnosti.

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Odvečni kilogrami
18.10.2004 20:59:44   
Sarina
Tudi jaz sem se zredila med nosečnostjo za 20kg :) - 10 jih je šlo dol kar hitro po porodu, pol par mesecev nič, pol pa kar naenkrat še ostalih 10, pa še več :bravo: - tako da se strinjam z vsemi predhodnicami zgoraj - da kar potrpi in bodo kile kar same zginle :). Ne se sekirat!

(odgovor članu maja24-2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Odvečni kilogrami
19.10.2004 12:08:09   
Anonimen
Meni pa nikoli kilogrami ne gredo dol kar naenkrat, gor že, dol pa pa. Pa tudi sami od sebe ne. Če se res zelo, zelo pazim, potem se mi po pol leta kaj pozna. Pred porodom se bila še kar O.K., sedaj sem pa še vedno "malo bolj okrogla". Pa je bil porod že dve leti in pol nazaj... Res se bom morala prijeti v roke. Ampak, ko je pa vse tako dobro...

(odgovor članu maja24-2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?