Dadi -> Odvečni kilogrami (18.10.2004 13:23:53)
|
Hojla maja24.Tudi sama sem imela kar nekaj pomislekov glede teže, trebuha, ki mi je ostal od poroda, saj sem mislila, da bom to 1 2 3 po porodu zgubila. Nikoli nisem imela problemov s prekomerno težo, vedno sem imela dobro postavo...Zdej pa kar naenkrat trebuh, pa celulit, pa strije....itd. Zadeve ki jih pozna vsaka mama. V nosečnosti sem se zredila za 14 kg in sem jih po porodu imela še 5 viška. Ampak ker nisem redno jedla(sej veš skrb za otročka, pa sem včasih preskočila zajtrk, pa sem šele ob 12-ih kej pojedla, pol pa šele ob 5-ih popoldne, zvečer sem bila pa tako zmatrana da sem samo v posteljo padla) se mi je začelo poznati na mleku. Bilo ga je manj. Mala je bila lačna.:duda: Zato sem se disciplinirala in redno jem. Čeprav sem dobila zdaj še 2kg gor, se nič ne sekiram. Edino kar je, grem na aerobiko da mal mišice ponovno vrnem v akcijo, ker so ohlapne, pa da mal kondicijo zboljšam. No mal sem se razpisala;) Zato nič ne skrbi, vse bo šlo dol, tako kot so ti punce povedale (mene so tudi marsikdaj potolažile) 9 mesecev gor, 9 dol. Pa čimveč srečnih trenutkov z detetom.:duda:
|
|
|
|