Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odstop srbskega ministra zaradi seksistič... 9.12.2015 22:04:11
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Naš predsednik pa ni odstopil, ko je dejal: "Ajde miška mala gremo! To mi deli, to mi deli..." Saj ne rabi odstopit, ker smo ovce, po potrebi miške. Srbkinje se pa nosijo kot ženske.
|
|
RE: Odstop srbskega ministra zaradi seksistič... 10.12.2015 21:07:28
|
|
|
|
liliana
|
Lahko, da imajo zgolj več politične kulture kot mi......kljub (ali pa ravno zato) njihovemu humorju, ki ga Slovenci nikakor nismo sposobni ustvariti in dostikrat tudi ne razumeti......še bolj verjetno pa se mi zdi, da je to bil zgolj povod za zrežiran odstop.....ker verjetno tudi tam medijski mlini meljejo enako kot drugje po Evropi.....in če se hočeš losati enega politika zaradi **** razloga, mu boš nekaj tretjega že našel in frend na tej in oni televiziji ti je že dolžan itak kako uslugo.....ljudje so pa ovce tako v Nemčiji, kot Sloveniji in tudi v Srbiji....... Meni se je recimo pripomba našega predsednika zdelo veliko bolj seksistična kot pa pripomba srbskega ministra (ki je mimogrede povedano zgolj bedasta, sploh ne sesistična, zgolj debilna, brez neke prave vsebine)......drugače pa, če bi Ceca, naša notranja ministrica (no, njo si sicer bolj težko predstavljam z neko humorno izjavo) ali pa celo Merklova rekla, da ima rada moške novinarje, ki pokleknejo, bi ji vsi ploskali, češ "kak smisel za humor ima, da v tako težkih trenutkih ne pade na kolena, ampak se celo šali"....skratka peli bi jim slavospeve......
|
|
|
|
RE: Odstop srbskega ministra zaradi seksistič... 10.12.2015 21:10:47
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Lahko, da imajo zgolj več politične kulture kot mi...... Ali samo večji ego in več potrebe po kruha in iger ali kar vse troje skupaj.
|
|
RE: Odstop srbskega ministra zaradi seksistič... 10.12.2015 21:37:59
|
|
|
|
Vijoličarka
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana ...še bolj verjetno pa se mi zdi, da je to bil zgolj povod za zrežiran odstop.....ker verjetno tudi tam medijski mlini meljejo enako kot drugje po Evropi.....in če se hočeš losati enega politika zaradi **** razloga, mu boš nekaj tretjega že našel in frend na tej in oni televiziji ti je že dolžan itak kako uslugo..... Tole se mi zdi še nabližje. Sicer pa, Pahor ni seksist, ampak je samo skrajno trapasno hotel izpasti frajer. Za njegov odstop ni bilo politične potrebe, saj bi se najbrž kaj drugače odvilo. Meni se zdi, da se mu je po tistem referendumu, ko je padla vlada, totalno skisalo. Takrat bi moral iti kam ovce past, ne pa ostati v politiki.
|
|
RE: Odstop srbskega ministra zaradi seksistič... 10.12.2015 21:42:47
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Sicer pa, Pahor ni seksist, ampak je samo skrajno trapasno hotel izpasti frajer. Malo hoče tudi biti všečen in nad publiko. Saj to je logično, da je s svojimi mislimi zagnan kot bi državnik moral biti, ampak s temi miškami se je samo v luknjo zagnal . Tako smo ga tudi vzeli, v naši domačijski podalpski. Mogoče je tako tudi v redu.
|
|
RE: Odstop srbskega ministra zaradi seksistič... 10.12.2015 22:07:14
|
|
|
|
Vijoličarka
|
Malo? Pa že vsaj malo več, kot malo. Kaj pa vem. Zjutraj se je pogledal v ogledalo in resignirano ugotovil, da lepota vztrajno veni, potem pa je gledal vse te mlade in se spomnil, kako je bil mlad, pa lep in potem se mu je za hip zazdelo, da je spet mlad in lep. Pozabi je, da ni maturant, ampak predsednik države.
|
|
RE: Odstop srbskega ministra zaradi seksistič... 10.12.2015 22:10:58
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vijoličarka Pozabi je, da ni maturant, ampak predsednik države. Mogoče je bil pa samo pretirano empatičen . Ma kot predsednik se tako ne bi smel obnašati....ampak tako nepremišljeno in nepreračuno kot zna on ustreliti kozla...se mi ne zdi škodljiv. Kar je včasih že veliko.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?