liliana -> RE: Odstop srbskega ministra zaradi seksistične izjave (10.12.2015 21:07:28)
|
Lahko, da imajo zgolj več politične kulture kot mi......kljub (ali pa ravno zato) njihovemu humorju, ki ga Slovenci nikakor nismo sposobni ustvariti in dostikrat tudi ne razumeti......še bolj verjetno pa se mi zdi, da je to bil zgolj povod za zrežiran odstop.....ker verjetno tudi tam medijski mlini meljejo enako kot drugje po Evropi.....in če se hočeš losati enega politika zaradi **** razloga, mu boš nekaj tretjega že našel in frend na tej in oni televiziji ti je že dolžan itak kako uslugo.....ljudje so pa ovce tako v Nemčiji, kot Sloveniji in tudi v Srbiji.......[sm=smiley1.gif] Meni se je recimo pripomba našega predsednika zdelo veliko bolj seksistična kot pa pripomba srbskega ministra (ki je mimogrede povedano zgolj bedasta, sploh ne sesistična, zgolj debilna, brez neke prave vsebine)......drugače pa, če bi Ceca, naša notranja ministrica (no, njo si sicer bolj težko predstavljam z neko humorno izjavo) ali pa celo Merklova rekla, da ima rada moške novinarje, ki pokleknejo, bi ji vsi ploskali, češ "kak smisel za humor ima, da v tako težkih trenutkih ne pade na kolena, ampak se celo šali"....skratka peli bi jim slavospeve......
|
|
|
|