Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Odločba o letnem dopustu 24.3.2005 9:21:38
|
|
|
|
viv_
|
Meni je potekla porodniška 8.12.2004 - letni dopust sem imela komplet za leto 2004 in jasno tudi za 2005. Ne vem zakaj bi ga imela manj - saj ti pripada dopust med porodniško. lp
|
|
|
|
Odločba o letnem dopustu 24.3.2005 9:25:05
|
|
|
|
sarči
|
Jaz sem odločbo že dobila,pa se čudim,saj bom do 3.12. na porodniškem! Bo????? A regres pol tudi dobimo?:zmeden::zmeden::zmeden:
|
|
|
|
Odločba o letnem dopustu 24.3.2005 9:30:45
|
|
|
|
viv_
|
ja sarči... vse... Sej to mi je kar malo čudno, že tako imaš porodniški dopust, potem pa še letni dopust :) Jaz sem dopust 2003 pokoristila, kar mi je ostalo, preden sem šla na porodniško. Po zaključku porodniške sem ga pa tudi koristla še toliko, da sem začela delat z novim letom in ne na sredini decembra.
|
|
|
|
Odločba o letnem dopustu 24.3.2005 9:34:25
|
|
|
|
sarči
|
Viv,kaj pa lanski dopust? A mi propade?:zmeden: Mam ga namreč 34 dni,ga pa nisem koristla ker sem šla direkt na bolovanje.
|
|
|
|
Odločba o letnem dopustu 24.3.2005 9:35:21
|
|
|
|
viv_
|
To pa odvisno kako imate dogovorjeno - nekje ga je potrebno porabit do junija... Vprašaj v kadrovski službi.
|
|
|
|
Odločba o letnem dopustu 24.3.2005 9:42:58
|
|
|
|
.ču
|
No pr meni je pa tko. Novo odločbo sm že dobila.Od leta 2003 mi propade 6 dni dopusta:(od lani mi pa ves ostane. Sm šla tud direkt iz bolniške v porodniško,tko da ga prej nč nism koristla. Je pa res tko kot pravi viv,čist odvisno kako je dogovorjeno v firmi. Enim ga kar polovico odrežejo,če ga niso prej koristle:(na žalost,enim nam pa ostane:) Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?