Odločba o letnem dopustu (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Natas@ -> Odločba o letnem dopustu (24.3.2005 9:20:07)

A ste jo že dobile? JAz še ne. ŠE nekaj tiste ki greste v službu od julija naprej (sama grem septembra) a pripada celoten dopust ali se ti odšteje nekaj dni. Meni je direktor lansko leto nekaj težil, da ker bom delala manj kot pol leta, da bo zaradi tega tudi manj letnega dopusta. Kako je s tem?

viv_ -> Odločba o letnem dopustu (24.3.2005 9:21:38)

Meni je potekla porodniška 8.12.2004 - letni dopust sem imela komplet za leto 2004 in jasno tudi za 2005.

Ne vem zakaj bi ga imela manj - saj ti pripada dopust med porodniško.

lp

sarči -> Odločba o letnem dopustu (24.3.2005 9:25:05)

Jaz sem odločbo že dobila,pa se čudim,saj bom do 3.12. na porodniškem! Bo????? A regres pol tudi dobimo?:zmeden::zmeden::zmeden:

viv_ -> Odločba o letnem dopustu (24.3.2005 9:30:45)

ja sarči... vse...

Sej to mi je kar malo čudno, že tako imaš porodniški dopust, potem pa še letni dopust :) Jaz sem dopust 2003 pokoristila, kar mi je ostalo, preden sem šla na porodniško. Po zaključku porodniške sem ga pa tudi koristla še toliko, da sem začela delat z novim letom in ne na sredini decembra.

sarči -> Odločba o letnem dopustu (24.3.2005 9:34:25)

Viv,kaj pa lanski dopust? A mi propade?:zmeden: Mam ga namreč 34 dni,ga pa nisem koristla ker sem šla direkt na bolovanje.

viv_ -> Odločba o letnem dopustu (24.3.2005 9:35:21)

To pa odvisno kako imate dogovorjeno - nekje ga je potrebno porabit do junija... Vprašaj v kadrovski službi.

.ču -> Odločba o letnem dopustu (24.3.2005 9:42:58)

No pr meni je pa tko.
Novo odločbo sm že dobila.Od leta 2003 mi propade 6 dni dopusta:(od lani mi pa ves ostane.
Sm šla tud direkt iz bolniške v porodniško,tko da ga prej nč nism koristla.

Je pa res tko kot pravi viv,čist odvisno kako je dogovorjeno v firmi.
Enim ga kar polovico odrežejo,če ga niso prej koristle:(na žalost,enim nam pa ostane:)

Lp

sarči -> Odločba o letnem dopustu (24.3.2005 9:48:08)

Kaj pa,d bga izplačali:zmeden: a to pa menda ne a?

Stran: [1]