Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Odložili za eno leto.... 24.4.2006 22:05:17
|
|
|
|
KODA
|
spet tipka enter.Pardon za kačo.
|
|
RE: Odložili za eno leto.... 24.4.2006 22:43:21
|
|
|
|
Marogica
|
Jaz mislim, da si se prav odločila, sem prebrala tudi poste iz linka in se strinjam z Gino in podobno mislečimi. Otroku lahko narediš večjo škodo kot pa korist in to samo zaradi nekega starševsekga egoizma in ponosa, kvazi moj otrok pa je nekaj boljšega ali je bolj brihten ipd. Vse to so neumnosti, katerim mnogi starši podležejo, otrok pa zaradi tega trpi ali snovi celo ne dohaja. Mislim, da zaradi takšnih odločitev lahko otroku za vedno ostanejo posledice. Jaz bi na tvojem mestu reagirala popolnoma enako. Mi je všeč, da si dala otroku možnost po njegovih zmožnostih. Se dobra, razumljiva mama, ki ve, kaj otroku dobro dene.Kompliment
|
|
RE: Odložili za eno leto.... 24.4.2006 23:31:01
|
|
|
|
nejcko
|
Me veseli, da vam je uspelo. Sama sem bila še nedolgo tega zagovornik, naj gre otrok v šolo s svojimi vrstniki, čeprav se mi je vedno zdela ogromozanska razlika med otrokom, rojenim januarja, in otrokom, recimo rojenim novembra. Predvsem pa mi je bila grozna že sama misel na vse postopke, ki se jih mora dati skozi, da preložiš vpis za eno leto. Vse to sem namreč spremljala ob odlogu vpisa v šolo pri svojem nečaku. Meni osebno se je zdel moj nečak povsem zrel za šolo, ampak sedaj vidim, da so njegovi starši ravnali pravilno. Sedaj, ko se sama bližam temu, da bo moj otrok drugo leto "vpoklican" v šolo, me je groza. Enostavno si niti v sanjah ne predstavljam, da bi našega otroka, ki ne more biti niti sekunde na miru, ki ga ne zanimajo nobene ročne in umske dejavnosti in ki ima poleg vsega še precejšnje težave v govoru, drugo leto vpisala v šolo. Marsikdo mi reče, da se otrok v enem letu zelo spremeni, ampak jaz kar nekako ne morem verjeti, da bi se kakšna takšna drstična sprememba zgodila pri sinu, saj vidim velika odstopanja od njegovih vrstnikov. In tako sem že skoraj 100%, da se bomo tudi mi drugo leto potegovali za odlog vpisa (naš pa je itak rojen novembra in bi tako šel v šolo z 5 leti in 10 mes). In konec koncev se mi zdi, da zdajšnji otroci res prezgodaj vstopajo v šolo - saj so še taki mali otročki! Ne vem, zdi se mi, da jim ob prihodnosti, kakršna se nam/jim kaže, res lahko mirne vesti omogočimo vsaj še eno leto brezskrbnosti.
|
|
|
|
RE: Odložili za eno leto.... 24.4.2006 23:34:20
|
|
|
|
kofetek2010
|
moja 2 sta oba decembrska, tavečji je šel v šolo pri 5 letih in 9 mesecih, tamalo bom pa, če bo še vedno tak sistem kot je, vpisala eno leto kasneje saj prva 3 leta se ni videla razlika, da je za skoraj celo leto mlajši, sedaj pa se...
|
|
|
|
RE: Odložili za eno leto.... 25.4.2006 0:49:57
|
|
|
|
mamči
|
Lepo ste to uredili. Še prehitro in preveč bo šola zaposlila sinka. In se pridružujem mnenju, da današnji otroci prehitro vstopajo v šolo in pretežka bremena se jim nalagajo. Naj uživa še to leto in za tebe, da mu še majčkeno podaljšaš te brezkrbne dni !
|
|
|
|
RE: Odložili za eno leto.... 25.4.2006 6:11:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo, tudi jaz sem med tistimi, ki zagovarjajo bolje pozneje kot prezgodaj. Jaz bi naredila isto, če bi bila na tvojem mestu. In res, mama svojega otroka najbolje pozna in najbolje ve. Bravo, koda.
|
|
|
|
RE: Odložili za eno leto.... 25.4.2006 8:29:53
|
|
|
|
india
|
Super!Čestitam k pravi odločitvi in uspešni preložitvi! Tudi meni je žal, da nisem tega naredila prpi gaji,ki je oktoberska, skoraj najmlajša v razredu. Poleg vsega je zelo počasna in za nalogo,ki jo sošolci naredijo v par minutah,ona rabi 10 minut ali več. Kar naj izkoristi svoj čas!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.