Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 10:10:02
|
|
|
|
noe
|
Kolker sem jaz zasledila, stajih samo popekla in nato zalila z vodo , da so se dušili do konca. Solila in poprala. Res pa ,da nisem gledala do konca, ker mi ni bilo dlih neki zanimiv.
|
|
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 10:10:52
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Se mogoče spomniš, kaj vse sta "vrgla" v marinado?
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 10:43:53
|
|
|
|
noe
|
Ne, vidla sem samo , da sta skuhala kuskus, dala gor solato iz korenja, kumar in jogurta(dodala petršilj, drobnjak, sol in poper) ter navrh te piščančje medaljončke.
|
|
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 13:52:33
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem se tud spraševala, kje bi lahko dobila napisane te recepte. Sploh ker na koncu ni bilo nič napisano, kot je ponavadi. Recepti so sicer simpl ko pasulj, pa vseeno. Zanima me pa tista hitra brokolijeva juha. Kaj vse sta vrgla noter poleg brokolija in korenčka?
|
|
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 13:54:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Brokoli, korenček, peteršilj, olivno olje, muškatni orešček, sol in vročo vodo.
|
|
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 14:38:21
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Še eno vprašanje: Kaj narediš z marinado, ko pečeš meso? Jo daš zraven? Istočasno kot meso, kasneje?
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 17:34:02
|
|
|
|
lex
|
na marinado sta dala koriander, peteršilj, curry, sol, poper, olivno olje, več se pa ne spomnim. Mi je bilo pa zanimivo, edino koriander mi ni glih najbolj pri srcu. Aja pa 5 ur mariniraš
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 20:05:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa navaden mixer zmiksa surovo korenje? Ne uničiš mikserja? Je katera probala?
|
|
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 24.2.2008 22:52:58
|
|
|
|
Naja30
|
Hvala hvala, kind lady. Tole z mikserjem imaš pa prav, decembrka Bom probala in sporočim
|
|
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 2.3.2008 7:49:55
|
|
|
|
Splet.Ka
|
No tisto od zadnjič smo mi naredili...medaljončki so bili super, juha pa...ne vem, ko smo vročo vodo vlili v mikser, je začel puščati...juha je bila pa taka...voda, pa ogromno zelenjavne kaše...mi je moja bolj všeč. Zdaj pa novo vprašanje : Kaj so včeraj dali pod pečenko? Mislim, da je bilo korenje in zelena. Se katera spomni še česa? Hvala!
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 11.3.2008 13:31:47
|
|
|
|
kbeba
|
Oddaje Desetka si lahko ogledate na http://24ur.com/naslovnica/index.php pod POPTV.SI - PREDVAJAJ. Tam pod rubriko ODDAJE poiščeš Desetko... Pa dober tek!
|
|
|
|
RE: Oddaja Desetka - kje dobiti recepte? 15.3.2008 15:31:09
|
|
|
|
dulcinea
|
Poišči TUKAJ
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Gluten oziroma žitarice uvajajte postopomaMarsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?