|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ocvrta jabolka
7.12.2005 16:39:27   
Anonimen
Pripravimo gosto žvrkljano testo s snegom, v katerega smo vtepli sladkor.
Olupljena jabolka nareži na 1 cm debele kolobarje,izdolbi peške.
Povaljaj jih v moki,namoči v testo in položiš v olje ne prevroče in počasi cvri.
Scvrte položi na krožnik v vsako luknjico damo pol žličke ribezove marmelade in potresi z sladkorjem v prahu.

Testo kot za plačinke,da pa bo čim bolj rahel del mleka zamenjaš z radensko.
Eni celo z belim vinom.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ocvrta jabolka
7.12.2005 17:06:45   
Skorpija
Ja, belo vino je v testu zakon, pa jaz še malo pomarančne lupinice dodam... Pa precej radenske, da je fajn rahlo vse skupi... No, pa se mi spet sline cedijo user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 18:01:41   
Anonimen
Ja kaj pa ti hodiš na ta forum sline cedit!!!Vsaj počakaj,da boš doma,pa si še kaj pripraviš.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 18:05:00   
Skorpija
Ja Neva jaz ne zdržim brez hrane, dobre hrane, ne teh prigrizkov v službi - moram pol vsaj brat o tem.... Pusti mi brati Neva - proooooosiiiiiiiimuser posted image

Ej pa še eno vprašanje - ti si iz obale pa mogoče to poznaš... Kako se naredi sipin golaž? Moja bivša tašča je takega delala, da se mi je jokalo zraven, ampak to je edini recept, ki ga nisem iz nje izpulila in mi je še zdaj žal. Poznaš?

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2005 19:08:51   
Anonimen
Ne žal mi je,za brodet imam recept,to pa kar bi ti želela pa ne.Bom poskusila vprašat,koga,če dela.

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?