Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 11:24:09
|
|
|
|
Njuškalo
|
Kje pa je parkiral?Včasih človeku še uspe s pritožbo.Jaz bi se pritožila, enkrat sem dobila listek, sem se pritožila, pa nisem potem nič plačala.
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 11:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bi vi storili? A bi plačali ali ne? In upali na zastaranje? Hitro se mudi!
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 11:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Mah , ravnokar v Mostecu, samo pol urce ga ni bilo in potem suprice!
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 11:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kaj bi vi storili? A bi plačali ali ne? In upali na zastaranje? Hitro se mudi! Plačala bi polovičko (v osemih dneh), ja bi plačala, ne bi upala na zastaranje.
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 11:36:57
|
|
|
|
Njuškalo
|
Žal LJubljane ne poznam toliko, da bi si lahko predstavljala,kje je to. Mater sem glupa No, če imaš kakšen argument, zakaj je tam parkiral, potem ti zna uspeti s pritožbo.Recimo, ko sem jaz napačno parkirala, je bilo to pred ZD, tamav je bil bolan, bruhal , vročina, pa nobenega parkirišča frej in sem ga dala na pločnik od parkirišča pred ZD.Pa še dež je bil in se spomnim tistega mokrega listka No, mene so sicer dali k sodniku za prekrške, vendar je vse zastaralo.Če pa nimaš kaj pametnega za napisat, zakaj je tvoj napačno parkiral..potem pa verjetno najbolje, da pol plačaš pa imaš mir.
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 11:42:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja Mostec je tam kjer je živalski vrt pa Koseški bajer pa to. Naj mu bo pa to šola za v bodoče. Kaj pa naj!
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 11:44:19
|
|
|
|
Anonimen
|
anonimna , daj ,če želiš se mi javi na zs
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 12:42:51
|
|
|
|
Majuska
|
Jaz sem nekajkrat plačala samo polovični znesek, pa mi nikoli niso utrujali
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 13:35:52
|
|
|
|
tinatona
|
A samo 50€ je kazen? Ker jaz sem jo poleti dobila v centru, pa sem imela polno kazen nekaj čez 80€ . Sem pa delala takrat nego na domu in si nisem mogla privoščit da se eno uro okrog cijazim in iščem prostor, ker sem imela kar nekaj strank eno za drugo. LP
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 15.1.2008 15:07:50
|
|
|
|
Una
|
Kar naj plača tistih 25 eur. Nič ne zastara. Ti začnejo davčno izvršbo delat, ti še za tist papir, k ti ga pošlejo, računajo stroške in skupaj nanese še-pa-še. Vem, iz lastnih izkušenj... Pri meni ni zastaralo tudi po več kot dveh letih... Pol sm pa plačala... Jezna kot ris (nase).
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 16.1.2008 17:22:10
|
|
|
|
LoCa
|
ma dej, za 25 evrov se greš tle. js sm napačno parkiranje imela za plačat 10 jurjev sit, in to je bla polovična cena. pa sem pač plačala. in sploh nisem mela keša btw.nima smisla se ****. ni nujno da ti zastara, preverjeno. plačte in konec zgodbe. sej je sam kriv da je napačno parkiru.
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 16.1.2008 17:36:36
|
|
|
|
vaney
|
tudi jaz ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da ne zastara. samo še kakšno dodatno kazen boš dobila. mislim pa, da je samo za napačno parkiranje 50€, za parkiranje na prostoru za invalide pa 80€. vsaj tako so nama na policiji rekli. pa še nekaj čisto kot primer: midva sva parkirala pred šparom (avto sva parkirala normalno, samo levi dve gumi sta bili na rumeni črti-za invalide). pa padal je dež. ko sva prišla ven, jaz na tleh zraven avta vidim vrečkico z napisom "stop policija". in jaz, firbec, jo poberem in odprem. in šele potem mi je kapnilo, da je na obrazcu najina registerska številka in kazen 80€, ker sva "parkirala" na prostor za invalide. nobenega ni zanimalo, da obvestilo ni bilo izročeno v roke in podpisano, da je bilo na tleh zraven avta (ker je pač padal dež in se je zgleda odlepilo). poznava nekoga precej visoko v policiji, pa je rekel, da ne moremo nič. da če ne bova plačala, nama bo davčna trgala iz računa, pa še kazen bova po možnosti skasirala. in kaj češ potem???plačaš, pa mir.
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 16.1.2008 18:35:33
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz 100% nisem parkirala na prostoru za invalide. Sem pa na pločniku, poleg drugih avtomobilov. Pa sem imela smolo in dobila listek samo jaz.
|
|
|
|
RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ 21.1.2008 9:31:15
|
|
|
|
Una
|
Najbrž sm jst rekorderka... 290 eur pred dvema mesecema in za povrh še 170 eur ta mesec. To so vse dolgovi za nazaj... še iz leta 2005... Se ne splača čakat, res ne!!! Nikoli več ne parkiram v Lj. brez listka.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?