|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obvestilo mestnega redarstva v LJ
15.1.2008 11:20:04   
Anonimen
Moj je dobil listek mestnega redarstva o napačnem parkiranju.
Matr sem besna kot user posted image . Kaj naj stori? A naj gre kar takoj plačat, ker če takoj plača je kazen 25 eurov, če pa kasneje pa 50 eurov.

Ali naj sploh ne plačauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ
15.1.2008 11:24:09   
Njuškalo
Kje pa je parkiral?Včasih človeku še uspe s pritožbo.Jaz bi se pritožila, enkrat sem dobila listek, sem se pritožila, pa nisem potem nič plačala.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.1.2008 11:24:11   
Anonimen
Kaj bi vi storili? A bi plačali ali ne? In upali na zastaranje?

Hitro se mudi!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.1.2008 11:24:52   
Anonimen
Mah , ravnokar v Mostecu, samo pol urce ga ni bilo in potem suprice!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.1.2008 11:25:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj bi vi storili? A bi plačali ali ne? In upali na zastaranje?

Hitro se mudi!

Plačala bi polovičko (v osemih dneh), ja bi plačala, ne bi upala na zastaranje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2008 11:36:57   
Njuškalo
Žal LJubljane ne poznam toliko, da bi si lahko predstavljala,kje je to.user posted image Mater sem glupauser posted image No, če imaš kakšen argument, zakaj je tam parkiral, potem ti zna uspeti s pritožbo.Recimo, ko sem jaz napačno parkirala, je bilo to pred ZD, tamav je bil bolan, bruhal , vročina, pa nobenega parkirišča frej in sem ga dala na pločnik od parkirišča pred ZD.Pa še dež je bil in se spomnim tistega mokrega listkauser posted image No, mene so sicer dali k sodniku za prekrške, vendar je vse zastaralo.Če pa nimaš kaj pametnega za napisat, zakaj je tvoj napačno parkiral..potem pa verjetno najbolje, da pol plačaš pa imaš mir.

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2008 11:42:11   
Anonimen
Ja Mostec je tam kjer je živalski vrt pa Koseški bajer pa to. Naj mu bo pa to šola za v bodoče. Kaj pa naj!user posted image

(odgovor članu Njuškalo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 11:44:19   
Anonimen
anonimna , daj ,če želiš se mi javi na zs

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2008 12:42:51   
Majuska
Jaz sem nekajkrat plačala samo polovični znesek, pa mi nikoli niso utrujali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2008 13:35:52   
tinatona
A samo 50€ je kazen? Ker jaz sem jo poleti dobila v centru, pa sem imela polno kazen nekaj čez 80€ user posted image . Sem pa delala takrat nego na domu in si nisem mogla privoščit da se eno uro okrog cijazim in iščem prostor, ker sem imela kar nekaj strank eno za drugo.

LP

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2008 15:07:50   
Una
Kar naj plača tistih 25 eur. Nič ne zastara. Ti začnejo davčno izvršbo delat, ti še za tist papir, k ti ga pošlejo, računajo stroške in skupaj nanese še-pa-še. Vem, iz lastnih izkušenj... Pri meni ni zastaralo tudi po več kot dveh letih... Pol sm pa plačala... Jezna kot ris (nase).

LP, Una

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2008 17:22:10   
LoCa
ma dej, za 25 evrov se greš tle. js sm napačno parkiranje imela za plačat 10 jurjev sit, in to je bla polovična cena. pa sem pač plačala. in sploh nisem mela keša btw.nima smisla se ****. ni nujno da ti zastara, preverjeno. plačte in konec zgodbe. sej je sam kriv da je napačno parkiru. 

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.1.2008 17:36:36   
vaney
tudi jaz ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da ne zastara. samo še kakšno dodatno kazen boš dobila. mislim pa, da je samo za napačno parkiranje 50€, za parkiranje na prostoru za invalide pa 80€. vsaj tako so nama na policiji rekli.
pa še nekaj čisto kot primer: midva sva parkirala pred šparom (avto sva parkirala normalno, samo levi dve gumi sta bili na rumeni črti-za invalide). pa padal je dež. ko sva prišla ven, jaz na tleh zraven avta vidim vrečkico z napisom "stop policija". in jaz, firbec, jo poberem in odprem. in šele potem mi je kapnilo, da je na obrazcu najina registerska številka in kazen 80€, ker sva "parkirala" na prostor za invalide. nobenega ni zanimalo, da obvestilo ni bilo izročeno v roke in podpisano, da je bilo na tleh zraven avta (ker je pač padal dež in se je zgleda odlepilo). poznava nekoga precej visoko v policiji, pa je rekel, da ne moremo nič. da če ne bova plačala, nama bo davčna trgala iz računa, pa še kazen bova po možnosti skasirala. in kaj češ potem???plačaš, pa mir.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu LoCa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.1.2008 18:35:33   
tinatona
Jaz 100% nisem parkirala na prostoru za invalide. Sem pa na pločniku, poleg drugih avtomobilov. Pa sem imela smolo in dobila listek samo jaz.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.1.2008 9:31:15   
Una
Najbrž sm jst rekorderka... 290 eur pred dvema mesecema in za povrh še 170 eur ta mesec. To so vse dolgovi za nazaj... še iz leta 2005... Se ne splača čakat, res ne!!! Nikoli več ne parkiram v Lj. brez listka. 

LP, Una

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.1.2008 12:52:52   
Strawberrie Cherrie
ko sva bila mi2 z malčkom v bolnici, je moj parkiral na pločniku, to je bilo tisti dan, ko je prišel po naju in je res iskal mesto, da bi čimprej bili v avtomobilu. kakorkoli že, dobil je obvestilo redarstva, sva napisala pritožbo, sfotokopirala začastno odpustnico od tamalega, pa je bilo rešeno in sva prišparala 65€. je pa res dobra šola tole za v bodoče...

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?