vaney -> RE: Obvestilo mestnega redarstva v LJ (16.1.2008 17:36:36)
|
tudi jaz ti lahko iz lastnih izkušenj povem, da ne zastara. samo še kakšno dodatno kazen boš dobila. mislim pa, da je samo za napačno parkiranje 50€, za parkiranje na prostoru za invalide pa 80€. vsaj tako so nama na policiji rekli. pa še nekaj čisto kot primer: midva sva parkirala pred šparom (avto sva parkirala normalno, samo levi dve gumi sta bili na rumeni črti-za invalide). pa padal je dež. ko sva prišla ven, jaz na tleh zraven avta vidim vrečkico z napisom "stop policija". in jaz, firbec, jo poberem in odprem. in šele potem mi je kapnilo, da je na obrazcu najina registerska številka in kazen 80€, ker sva "parkirala" na prostor za invalide. nobenega ni zanimalo, da obvestilo ni bilo izročeno v roke in podpisano, da je bilo na tleh zraven avta (ker je pač padal dež in se je zgleda odlepilo). poznava nekoga precej visoko v policiji, pa je rekel, da ne moremo nič. da če ne bova plačala, nama bo davčna trgala iz računa, pa še kazen bova po možnosti skasirala. in kaj češ potem???plačaš, pa mir.
|
|
|
|