|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obrazec za porodniško
17.12.2008 9:46:56   
zorica

Zadnjič sem si šla po vse obrazce ki jih rabim za porodniško itd., pa me sedaj zanima sledeče :

v ponedeljek bom imela točno 60dni do PDP.To pomeni da moram takrat nesti na CSD že izpolnjene obrazce ?Ne bi rada kaj zamudila,......

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obrazec za porodniško
17.12.2008 10:07:52   
bskrle
Ja, seveda. Kaj ti tam tega niso povedali?
Sicer pa dan gor ali dol, se da vse še urediti.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2008 10:18:02   
zmajaz
Ma to je vse odvisno od CSD-ja. Jaz sem jih oddala 2 dni pred nastopom porodniškega dopusta - zato, da se mi je zraven štelo še izplačilo tistega meseca, sicer bi dobila manj porodniške, ker sem bila zaposlena komaj 7 mesecev. Seveda sem prej vprašala, če lahko oddam tako pozno in razložila zakaj, pa mi je svetovalka rekla, da ni noben problem. Sej kaj ti pa lahko - ne morjo ti rečt, da ne boš dobila porodniške, ker si prepozno oddala, če si do nje upravičena.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2008 10:25:12   
Šaki
se čist strinjam s tabo majaz.
res je odvisno od csd-ja
kako čudno ane<???user posted image
ker za moje pojme bi to moral iimeti vsi lepo pošlihtano.

no jz sm ravno prišla od csd pa sm rekla k mam pdp konec februarja, če lahko oddam po desetem januarju,je rekla samo 60 dni pred pdp.tak je zakon!
sj razumem samo lahk bi lepo povedala.
no whatever.....
jz bom raje oddala tako kot je po zakonuuser posted image
da ne bo kaj narobe.

je pa seveda bolje če lahko oddaš vlogo vsaj tako da se ti šteje še zadnja plača, to pa velja bolj za tiste ki niso bili zaposleni zadnjih 12 m.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2008 10:31:08   
zmajaz
Čudno je to res - jaz sem prišla 60 dni prej na CSD in sem nesla vlogo za pomoč ob rojstvu otroka, pa za porodniški dopust in mi je svetovalka celo sama rekla, da saj za vlogo za porodniški dopust mam pa še čas - in potem sem jo vprašala, če lahko oddam tako pozno, da bom še decembrsko izplačilo zraven pisala, pa je rekla, da seveda - da ni noben problem. Imam zgleda v redu svetovalko. user posted image Je pa to sramota, da si odvisen od dobre volje svetovalke - pa vemo, da so na takih delovnih mestih (pre)pogosto tudi zatežene ženske, ki so še same sebi odveč in namesto bi ti pomagale, komaj čakajo, da te kje zafrknejo.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2008 10:34:00   
zorica

Punce najlepša hvala za tako hitre odgovore.Bom danes kar nesla v računovodstvo da mi izpolnijo obrazec do petka - zadnjih 12plač, tako da bom potem v ponedeljek oddala, da ne bo kaj narobe.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2008 18:58:41   
andea
Da vam povem eno zgodbo.
Zadnjič kličejo iz podjetja, da še niso dobili obvestila, kdaj njihova delavka nastopi z porodniškim dopustom. Nastopila naj bi nasledniji dan. Potem smo vse papirje 5x pregledal, vloge nikjer. Potem pride delavka vprašat, če smo vlogo našli. Ona pa jo je držala v roki. In ni bil noben proglem, ker je vlogo tako pozno oddala.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?