Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 8:11:06
|
|
|
|
dory
|
Pri meni ponavadi naredijo obračun 10-ega v mesecu...se mi je zgodilo tudi že 12-ega...seveda ob predpostavki,da ti trgajo 18-ega
|
|
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 9:22:32
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ima mož mastercard.Sicer je ne koristima veliko največ do 40€ na mesec obračunavajo do 10.v mesecu.Torej pd 10-10. LP Mojca
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 9:32:38
|
|
|
|
madela
|
Jaz imam master card preko skb banke in ima full čuden sistem. Obračunavajo od 10-10 v mesecu,trgajo pa 18. Vendar pa če ti od 10-10 porabiš svoj limit,se ti ne sprosti po 10,ampak po 18. v mesecu.,ko ti trgajo.Se mi je že zgodilo in sem bila precej jezna. Mislim,pri drugih karticah je tako,da ti sprostijo 11. v mesecu,kljub temu,da je rok poravnave recimo 15 v mesecu,pri teh pa ne. Sprostijo ti komaj po poravnavi. Torej,če že nisi veselo zapravljala in dosegla limita,potem jutri veselo na delo.
|
|
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 10:56:20
|
|
|
|
oka
|
IZVIRNO SPOROČILO: madela Jaz imam master card preko skb banke in ima full čuden sistem. Obračunavajo od 10-10 v mesecu,trgajo pa 18. Vendar pa če ti od 10-10 porabiš svoj limit,se ti ne sprosti po 10,ampak po 18. v mesecu.,ko ti trgajo.Se mi je že zgodilo in sem bila precej jezna. Mislim,pri drugih karticah je tako,da ti sprostijo 11. v mesecu,kljub temu,da je rok poravnave recimo 15 v mesecu,pri teh pa ne. Sprostijo ti komaj po poravnavi. Torej,če že nisi veselo zapravljala in dosegla limita,potem jutri veselo na delo. Jaz imam MC preko NLB in je enako. Sprosti se 18, ko je poravnana obveznost za preteklo obdobje. Vsa plačila pa, ki se izvajajo po 11 v mesecu štejejo v naslednje obdobje, čeprav se upoštevajo pri limitu za preteklo obdobje.Se mi je pa ravno prejšnji mesec zgodilo, da se mi niso upoštevala plačila od začetka meseca in so mi jih prenesli v novo obdobje.Sicer je bil račun nižji imam pa zato za tekoči mesec manj na razpolago Ni mi čisto jasno po kakšnem ključu izbirajo plačila.
|
|
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 11:41:09
|
|
|
|
Martina27
|
Jaz imam master card preko skb banke in ima full čuden sistem. Zakj že se ti to zdi čuden sisitem skb banke? Tako imajo vse banke na sam skb, in tudi ko si jemala mastercard si zagotovo prejela vse napisano o Mastercardu? Ali ne? Takšna so pač obračunska obdobja.... se pa še tisti čas lahko s čim drugim troši kot pa Mastercardom ali ne?????????
|
|
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 11:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
...MAstercard mi trga 18. v mesecu in mene zanima od kdaj do kdaj obračunavajo nakupe....Ali od 1. v mesecu do 31. ali od 10. do 10 Od vkljucno 11. v preteklem mesecu do vkljucno 10. v tekocem.
|
|
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 17:22:18
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27 Jaz imam master card preko skb banke in ima full čuden sistem. Zakj že se ti to zdi čuden sisitem skb banke? Tako imajo vse banke na sam skb, in tudi ko si jemala mastercard si zagotovo prejela vse napisano o Mastercardu? Ali ne? Takšna so pač obračunska obdobja.... se pa še tisti čas lahko s čim drugim troši kot pa Mastercardom ali ne????????? A je s tabo vse v redu? Kaj zdaj nekaj napadaš Jaz sem ji lepo odgovorila,s čim pa jaz zapravljam pa ni tvoja stvar!
|
|
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 17:25:18
|
|
|
|
madela
|
IZVIRNO SPOROČILO: oka Jaz imam MC preko NLB in je enako. Sprosti se 18, ko je poravnana obveznost za preteklo obdobje. Vsa plačila pa, ki se izvajajo po 11 v mesecu štejejo v naslednje obdobje, čeprav se upoštevajo pri limitu za preteklo obdobje.Se mi je pa ravno prejšnji mesec zgodilo, da se mi niso upoštevala plačila od začetka meseca in so mi jih prenesli v novo obdobje.Sicer je bil račun nižji imam pa zato za tekoči mesec manj na razpolago Ni mi čisto jasno po kakšnem ključu izbirajo plačila. Imam zdaj skb net,pa si tam pogledam. In ti povem,da zaključek oziroma obračun delajo vedno prej,kot 10. Ta mesec bodo zaključili 5.10. Vsi nakupi po 5,pa se potem štejejo v novo obdobje.
|
|
|
|
RE: Obračunsko obdobje Mastercarda 1.11.2008 20:55:01
|
|
|
|
Martina27
|
A je s tabo vse v redu? Kaj zdaj nekaj napadaš Jaz nisem nikogar napadala, če si ti dobila tak občutek, je to tvoja stvar.... sam sem ti povedala tako kot je..... S čim ti zapravljaš in kako je pa resnično tvoj problem..... Ja, z mano je čisto vse v redu..... hvala za vprašanje.....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?