Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ker smo doma že bolj ali manj siti raznih pic ob vsakem praznovanju, pacati kake pečenke ali slično se mi pa niti slučajno ne da, sem se odločila, da drug teden za prestolonaslednikov rojstni dan pripravim zabavo z obloženimi kruhki. Vendar ne bi rada samo klasike - sir/šunka in podobno, ampak bi še kaj drugačnega. Če imate kake ideje, prosim - na plan z njimi. V poštev pridejo tudi različni namazi - mogoče kak tunin, zelenjavni ipd.
Men je dober tale namaz: trdo kuhana jajca+kisle kumarice+kisla smetana+mal majoneze+sol+poper (lahko to nardeiš tudi tako, da tedno kuhan jajc razpoloviš in za namaz uporabiš zgolj rumenjake, v beljake pa potem ta namaz nafilaš)
Aha, točno - nekaj podobnega je moja mami včasih delala. Pol je pa še s pomočjo nageljnovih žbic in rdeče paprike oblikovala pujske iz teh polovičk. Dobra ideja
jaz pa zelo rada naredim klasične kmečke kruhke...
na koščke narezan kruh, najbolje kak ržen domač, namazan z zaseko, potem pa gor na zobotrebcu zapičen košček ementalca in ena grozdna jagoda ali polovica krhlja margarine.... taki fini kanapejčki so to...
Teli so čisto preprosti pa brez salame. Na kruh namažeš malo strtega česna z olivnim oljem daš gor rezino mocarele in en kolobar paradižnika pa v pečico. Super
Super za tole, da mi ne bo treba iskat v arhivu . Punce ideje na plano
- kruhki z mozarelo in paradjazom so res super , po vrhu še list sveže bazilike - topel tost, maslo in tatarc - topel toast, po katerem naribaš česen, zaseka (pajani kruh) - Topli sendviči. Vzameš veliko štruco kruha, jo prepoloviš, lahko malo sredice ven pobereš ali pa jo zarežeš. Na zelo tanke trakce narežeš goveje zrezke, jih potolčeš, da skor čez njih vidiš, začiniš s soljo in zenfom, ter spečeš na toasterju ali na žaru. Na istem olju prepražiš čebulo(kolobarji), nato še narezane šampijone, dodajaš olivno okje in soliš. Kruh premažeš z zenfon ali majonezo ali oboje, daš gor meso, čebulo, šampijone, lahko rezino sira in veliko rukole ali zelene solate, pokriješ z drugo polovico kruha in narežeš kose. Lahko ap namesto kruha daš ciabato- to je še boljše - topli kruhki s tuno in sirom - krekerji s sirnim namazom in lososom ali pa kaviarjem Kolumbo tvojga bomo pa sprobali, je mamljiv
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.11.2009 8:56:16 >
SUper, hvala za ideje! Kolumbo, tega bomo ziher sprobali, sam mortadele ne maramo, bo verjetno s čim drugim tudi okusno, mogoče kuhan pršut . Bom naredila ene dve varianti opečenih kruhkov, pa 2-3 različne namaze. Tolk, da imam v eni uri zadevo fertik, ne da cel dan skačem okrog štedilnika. Itak bom pa za torto porabila ene dva dni, glede na načrte v glavi
10 dkg šunke, 1 paketek parmezana in 1 kom kisle smetane. Sunko narežeš na majhne kockice, dodaš parmezan in kislo sremtano. Namažeš na toast in daš v pečico 200 stopinj in pečeš 10 min.