|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblat za torto
3.11.2011 11:36:36   
Kimi6
Živjo,

zanima me ali se res dobi v slaščičarni "oblat za na torto" (prineseš svojo sliko in oni ti to na nekaj odtisnejo, potem pa to daš na svojo domačo torto). Upam ,da veste kaj mislim, ker ne vem točno kako se temu reče. Pa v kateri slaščičarni v Ljubljani to delajo?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblat za torto
3.11.2011 12:12:08   
pety78
http://www.sekom-grafika.si/tisk-tort

Tudi po posti posljejo. Sicer so to eni nakljucni. V google vtipkaj tisk ali print na torto, pa ti dosti zadetkov vrze ven.

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2011 12:34:39   
lenika83
Lepo naredijo v Pekarni Vrhnika, nekje v Lj, samo nimam pojmak je, ker nisem od tam. Pošljejo tudi po pošti, jaz sem tako naročila. Je pa pri njih cena 7,00€, po pošti pa kar precej več ker pošljejo kot paket in ne kot kuverto.

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2011 18:14:16   
matkica
To delajo v pekarni Vrhnika v ljubljani na brnčičevi ulici. Odprto imajo od ponedeljka do petka do 16.ure. za  soboto pa ne vem.

(odgovor članu Kimi6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2011 21:57:13   
lily975
Jaz sem spomladi naročala v pekarni Vrhnika 2 slikici A4 format - pa je s poštnino vred prišlo 16 € .
Sem pa željene slikice poslala njim po pošti in so mi te potem natisnili na oblate .user posted image

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?