|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oblačila za nosečnice
20.12.2006 11:42:55   
Mesečnica
Pozdravljene! To je moja prva nosečnost ... zato imam malo drugačno vprašanje. Zanima me, kam se splača iti po oblačila za user posted image ? Recimo v LJ in v Avstriji, nekje blizu meje?  Sem v 18. tednu in lahko oblečem le še dvoje hlače za v službo in dvoje trenirke za doma user posted image .

Pa kaj mi predlagate v teh zimskih dneh? Kavbojke? Žametne hlače? Hlače z naramnicami? ... user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 11:55:20   
Ninica
Pojdi v H&M. Tam si boš našla kaj. Mislim, da imajo v vseh oddelek za nosečnice.

_____________________________

LP, Ninica

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 11:58:59   
Anonimen
V ljubljanskem H&Mu ni oddelka za nosečnice. Se pa vseen kdaj kej najde.
Imajo ga v Celju.

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 12:23:30   
Liona
Jaz sem nabavila v baby centru žametne hlače in majico od La Vie. Ampak je bilo precej drago. Samo modeli so mi blazno všeč. Kupila si bom še nosečniške kavbojke in krilo do kolen, da bom imela lahko za v službo. Za žametne hlače in majčko pa sem dala 25.000 sit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 12:28:22   
Freycha
Če si blizu meje, potem poišči v Avstriji H&M ali pa C&A. Ti pa predlagam (če lahko še malo počakaš), da počakaš do konca januarja, ko se navadno začnejo razprodaje. Ali pa si nekaj malega sedaj kupi, pa potem opravi večji nakup, če misliš več kupovati.

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 12:33:08   
bojana1
Lep pozdrav!Priporočam ti Celjski H&m.Jaz sem si tam že kupila kar nekaj stvari.Res pa je odvisno od tega kdaj  dobijo robo.Pa še to,men so vedno pristajale ta drageuser posted image stvari.Pa nič zato,pomembno je,da stvari fajn nosim in tudi počutje je 100%boljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 12:37:22   
petraz
Če si blizu Avstije, je res najbolje, da greš gor in to v C&A in H&M, tam boš vse najdla. V tem času imajo že božične popuste!! Tudi sama sem si oblačila kupovala v teh dveh trgovinah in sem zadovoljna... user posted image  user posted image

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 12:57:57   
Anonimen
Včeraj sem plazla po Gracu za C&A in H&M - VSE IZROPANO!!!!!! Iskala sem žametke pa imajo samo številko S (36 velikost) ali XL. Če si kje vmes kot jaz ostaneš brez. Enak problem sem doživela prejšnji teden v mariborskem H&M nimajo številk.... Glede majic in jopic imajo v mariborskem več stvari kot gori. Cene....jaz za nosečniške štrample ne dam 3jurje. Sem si šla danes v polzelo ene večje štrample kupit za jurja. Pa če bodo ok, grem še po ene. C&A totalna žalost, imajo manj stvari kot v H&M.

To je najnovejše stanje.

Lp, ena nesrečka

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 13:32:40   
Žabika
Jaz sem si hlače kupovala v Popku - Mestni trg v LJ. Meni so kroji všeč, pa tudi popravijo če kaj ni v redu!

Glede majic, pa je tako, da sem si jaz naročila stvari na www.funmum.com in sem z izdelki zelo zelo zadovoljna.

Lp,
Ž

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 18:16:27   
lunca2
Jaz sem si kupila športne bež hlače v H&M in sem za njih dala 8.000 sit. Gledala pa sem tudi hlače v Poprku v Ljubljani in so mi tudi všeč tako da si bom tam še ene kupila. Zadnjič sem si kupila le par spodnjih hlač za nosečnice, tiste nizke. So mi všeč in še tišči nič.user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 20:35:09   
aleksandrina
Žabika!
Prosila bi te da mi odgovoriš na par vprašanj.Zanima me kako si naročila,plačaš v funtih ali evrih.Kaj pa velikost oblačila isto kot pri nas ali večje.Plačaš z gotovino ali kartico. Drugače pa sem nova na forumu in sem iz okolice lj.PDP 22.5 2007.

lp Aleksandrina

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Oblačila za nosečnice
20.12.2006 21:35:49   
Maggie
Če hočete najceneje priti skoz pri hlačah:
- kupite si čisto običajne hlače, ki so vam všeč in ne preveč drage (glede na to, da jih boste nosile le par mesecev), pa za malenkost prevelike naj bodo, da imate še malce prostora zrediti se v rit in noge
- v centromerkurju (npr.) kupite blago za "pas" za nosečniške hlače (saj veste kako so narejene), za ene hlače potrebujete max. 30 cm blaga, takšnega raztegljivega (saj prodajalke tam vedo), meter stane nekaj čez 1300 sit
- najdete šiviljo, ki vam to naredi zastonj ali za malo denarja

Meni je dala na vrhu tega pasu še elastiko, in sicer tako, ki ima zareze in prišila gumb, da se da potem s širjenjem trebuha regulirati oziroma da ti hlače pač ne padejo dol. Jaz imam na ta način troje hlače za 17.000sit, kolikor stanejo v trgovinah za nosečnice ene nosečniške hlače...

(odgovor članu aleksandrina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Oblačila za nosečnice
21.12.2006 10:14:08   
lunca2
Maggie tole pa res ni slaba ideja pa še prihrani se pri denarju.user posted image Jaz sem že gledala ene čisto običajne kavbojke za 4.990 sit, res so malce večje a se bom še zredila. Najbrž bom šla kar po njih.

(odgovor članu Maggie)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Oblačila za nosečnice
22.12.2006 14:39:23   
Mesečnica
Jaz sem bila danes v Popku in sem dobila super hlače, pa še novoletni popust imajo na oblačila (20%). Bom šla naslednji teden še po kakšno bluzo ali majčko user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Oblačila za nosečnice
22.12.2006 18:15:11   
Žabika
Aleksandrina: jaz sem plačala s kartico - Eurocard. Velikosti so enake - sem vzela xs, ker tudi sicer nosim xs in mi je vse prav!

Hvala za info glede popusta v Popku! Bom šla malo pogledat!

Lp,
Ž.

(odgovor članu Mesečnica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Oblačila za nosečnice
23.12.2006 20:07:14   
viv_
Sej ne vem, če je tole dovoljeno, ampak jaz prodam:
HM kavbojke na naramnice, velikost M, pa dvoje bermudke (ene roza, ene bež), pa ene jeansk kratke hlače na naramnice user posted image .

Če kero zanima naj mi pošlje ZS.

_____________________________

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Oblačila za nosečnice
26.12.2006 13:42:41   
trill
Pozdravljene nosečke. Ravno sem hotela odpreti temo o oblačilih, pa sem našla tole ki je prav priročna in jo bom kar izkoristila..
Stvar je takšna, da nujno (ampak res nujno) potrebujem nosečniška oblačila. Sicer sem že v 27. tednu, ampak nimam še nobenih (lahko verjamete?) nosečniških hlač. S tem, da sem se vse skupaj že zredila za nekje 13 kg in so mi od stare garderobe prav samo ene hlače (seveda z odprtim gumbom) in 2 trenerki. Pa to ne samo zaradi pridobljenih kg, ampak zaradi velikega trebuha. In glede na vreme res ne morem hodit naokrog z razgaljenim trebuhom in nonstop v enih in istih hlačah.. Pa še grozno je, ko mi kdo reče da sem kot revica v teh starih, premajhnih in nenehno istih oblačilih.. kod da se tega sama še predobro ne zavedam..
Sem iz Mb, tako da bi mi marsikatera verjetno priporočila naj grem pogledat  v H&M,  LaVie, Beneton, Mamita na gl.trgu..
Ampak je dejstvo, da LaVie in Mamita zagotovo odpadeta zaradi res previsokih cen, ki si jih niti v sanjah ne morem privoščiti. O takšnih zadevah lahko nezaposlena študentka pri dvajsetih kot jaz samo sanja. V benetonu so program nosečniških oblačil iz neznanega razloga opustili.
Bila sem v H&M-u, pa spet enak scenarij.. 12 tisočakov za hlače in pa kakšnih 8 za pulover, s tem da ne rabim samo enih hlač in enega puloverja...se mi zdi pač grozljivo preveč.
Zdaj se mi zdi, da je edina opcija, ki preostane za moj plitek žep, razprodaje. Najraje bi šla v Avstrijo v Seiesberg http://www.shoppingcityseiersberg.at/index.php?id=38&L=5
pogledat malce v H&M in C&A v upanju, da bom tam našla kaj pametnega in poceni. Ampak avstrijci baje pravijo, da se pri njih splača edino kupovati na t.i. "Totalausverkauf", kjer so znižanja kar 70-80%, kar pa menda ne sovpada z ostalimi razprodajami oz. je nekako pozneje ali kako..
Ve katera slučajno kako je s tem pri njih? Ker ne znam nemško, mi niti brskanje po internetu ne pomaga kaj veliko.

Torej, če katera ve kako je z razprodajami, kdaj se začnejo itd. Oz. karkoli glede tega "Totalausverkaufa" in o tem kako stvari stojijo v Seiersbergu.. Ali pa kje v Mb do poceni oblačil za nas z velikimi trebuhi in majhnimi žepi..? V glavnem, hvaležna bom vsake koristne informacije.

lp

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Oblačila za nosečnice
26.12.2006 15:30:57   
pika79
Trill,...jaz ti predlagam, da si mogoče ogledaš rabljena oblačila, ko nekatere mamice prodajajo kavbojke po zelo ugodnih cenah, jaz sem na tak način kupila odlične kavbojke LAVIE za 2000 SIT,...sicer sem proti takim rabljenim nakupom, ampak menim, da ena nosečnica ne more ravno "znucati"hlač v eni nosečnosti,..ne vem, probaj na Bolhi, na našem forumu pod malimi oglasi in na MED.OVER.NET. Mogoče boš kaj našla,..jaz sem si hlače nabavila že v drugem mesecu, dvoje nosečniške pa sem še dobila, tako da jih res ne rabim več,...

Anonimna - kaj so to štrample (mogoče žabe, ozirma hlačne nogavice) ker potem si jih bom šla tudi jaz nabavit, me zebe ko mladega mačka, pa tako rada hodim na sprehode,...prec jutri grem pogledat, kje jih prodajajo,...:))

pa pa

(odgovor članu trill)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Oblačila za nosečnice
26.12.2006 17:43:08   
Luckabucka
Trill, sicer nimam kakšnega pametnega nasveta, me pa zanima trgovina Mamita. Namreč prvič slišim zanjo. Sem mislila, da imamo samo H&M pa La Vie. Če lahko napišeš kje je..?

Lep večer vsem.

(odgovor članu trill)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Oblačila za nosečnice
26.12.2006 18:02:23   
trill
Luckabucka, trgovina Mamita je na Glavnem trgu, od WitBoya proti čokoladnici oz. Antikvarjatu - menda naslednja trgovina od tega. No, vsaj zdi se mi, da se reče Mamita.  Imajo pa seveda stvari za nosečke.
Drugače pa je še v Mb trgovina Mama (oz. nekaj takega), kjer imajo tudi stvari za nosečnice (čeprav bolj skromno izbiro), nahaja se v mestu med Pikapolonico in Comtronom.

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Oblačila za nosečnice
27.12.2006 5:41:14   
ronja
trill, kot nezaposlena študentka imaš verjetno več časa kot denarja, tako da ti priporočam, da si hlače sešiješ ali predelaš, zgoraj je ena lepo opisala, kako se to naredi, sicer pa v principu samo všiješ ta široko elastiko. Ali pa bolha.com, je slovenksa in bo ceneje kot se vozit v tujino...
Jaz si bom tudi predelala oz. sešila cunje, ko mi te ne bojo več prav.

(odgovor članu trill)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Oblačila za nosečnice
28.12.2006 21:50:29   
sabri
oj, mene pa zanima o spodnjem perilu, ali ima katera kak predlog? Imam namreč problem z modrci (85 C in še kar rastejo) ker nikjer ne dobim kakega pametnega. Ali je res, da naj ne bi nosili takih s kostjo? LP

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




silvestrovo
NaTaŠa*

Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?

da, v varstvo (9%)

ne (91%)


Število vseh glasov: 190

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!