trill -> RE: Oblačila za nosečnice (26.12.2006 13:42:41)
|
Pozdravljene nosečke. Ravno sem hotela odpreti temo o oblačilih, pa sem našla tole ki je prav priročna in jo bom kar izkoristila.. Stvar je takšna, da nujno (ampak res nujno) potrebujem nosečniška oblačila. Sicer sem že v 27. tednu, ampak nimam še nobenih (lahko verjamete?) nosečniških hlač. S tem, da sem se vse skupaj že zredila za nekje 13 kg in so mi od stare garderobe prav samo ene hlače (seveda z odprtim gumbom) in 2 trenerki. Pa to ne samo zaradi pridobljenih kg, ampak zaradi velikega trebuha. In glede na vreme res ne morem hodit naokrog z razgaljenim trebuhom in nonstop v enih in istih hlačah.. Pa še grozno je, ko mi kdo reče da sem kot revica v teh starih, premajhnih in nenehno istih oblačilih.. kod da se tega sama še predobro ne zavedam.. Sem iz Mb, tako da bi mi marsikatera verjetno priporočila naj grem pogledat v H&M, LaVie, Beneton, Mamita na gl.trgu.. Ampak je dejstvo, da LaVie in Mamita zagotovo odpadeta zaradi res previsokih cen, ki si jih niti v sanjah ne morem privoščiti. O takšnih zadevah lahko nezaposlena študentka pri dvajsetih kot jaz samo sanja. V benetonu so program nosečniških oblačil iz neznanega razloga opustili. Bila sem v H&M-u, pa spet enak scenarij.. 12 tisočakov za hlače in pa kakšnih 8 za pulover, s tem da ne rabim samo enih hlač in enega puloverja...se mi zdi pač grozljivo preveč. Zdaj se mi zdi, da je edina opcija, ki preostane za moj plitek žep, razprodaje. Najraje bi šla v Avstrijo v Seiesberg http://www.shoppingcityseiersberg.at/index.php?id=38&L=5 pogledat malce v H&M in C&A v upanju, da bom tam našla kaj pametnega in poceni. Ampak avstrijci baje pravijo, da se pri njih splača edino kupovati na t.i. "Totalausverkauf", kjer so znižanja kar 70-80%, kar pa menda ne sovpada z ostalimi razprodajami oz. je nekako pozneje ali kako.. Ve katera slučajno kako je s tem pri njih? Ker ne znam nemško, mi niti brskanje po internetu ne pomaga kaj veliko. Torej, če katera ve kako je z razprodajami, kdaj se začnejo itd. Oz. karkoli glede tega "Totalausverkaufa" in o tem kako stvari stojijo v Seiersbergu.. Ali pa kje v Mb do poceni oblačil za nas z velikimi trebuhi in majhnimi žepi..? V glavnem, hvaležna bom vsake koristne informacije. lp
|
|
|
|