|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obala
6.4.2008 10:49:40   
metuljcek27
Zanima me, čeje katera iz Obale za to, da si izmenjujeva izkušnje glede zanositve in vseh ostalih problemov v zvezi s tem...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Zaželjeno bi pa bilo , da se nam pridružite tudi ostale s svojimi izkušnjami...

Imam problem , ki ga ima dandanes večina deklet kot zgleda...
S fantom se trudiva že leto in pol , pa nič... Menstruacija je redna do ure skoraj, ovulacija je tudi ok...user posted image  no do tukaj je vse ureduuser posted image .Kri sem dala pa mi je ginekologinja rekla , da imam povišan prolaktin in da to ni nič takega in mi ni dala ničesar.Čakava še en izvid...Ampak med tem , ko čakam glej ga zlomka se pojavi rjava sluz in nato še nek izcedekuser posted image ...grem k ginekologinji in mi reče,da je to ovulacija ampak ovulacija je že bila.Potem , pa mi reče , da je to verjetnouser posted image !!!Po 17 letih se mi kao pojavi neredna menstruacija...Prsa me malo bolijo in danes zjutraj se je pojavila neka slabostuser posted image ...test sem že delala , pa je negativen, po pričakovanjih saj je bila prejšnja user posted image  pred 18 dnevi in tudi,če bi kaj bilo je vse skupaj prezgodaj za test po moji oceni...Kaj bi to lahko bilouser posted image user posted image user posted image ?Malo me je vse skupaj presenetilo,da je ne skrbi ničesar o tej krvavitvi in da imam povišan prolaktin po tem kar sem tukaj prebrala...Ali mi lahko katera svetuje ...user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 1.5.2008 22:37:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: OBALA
6.4.2008 10:52:23   
becky
lahko ti povem samo glede rjavega izcedka: lahko se pojavi med O. pa naj bi minil v dnevu ali dneh. sorry, drugih izkušenjnimam. upam, da se ti želja po user posted image  čimprej uresniči

(odgovor članu metuljcek27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.4.2008 10:55:27   
metuljcek27
Njaprej najlepša hvala za odgovor res ste zgleda tle sme punce da se šika...user posted image user posted image user posted image ...
To traja danes že 10.dan zato me že malo skrbi.menstruacijp pa nja bi dobila 10.04. Zato me je vse skupaj malo zmedlo...user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.4.2008 10:57:18   
becky
mogoče ti to kaj pomaga: jaz sem mela prejšnji mesec kao M: tri dni rdečkastega izcedka, dva dni kao konkretna M. je možno, da si M dobila prehitro?

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.4.2008 11:01:08   
metuljcek27
Mah sej veš , da je vse možno.Ampak to ni niti blizu menstruacije...NI nikakršnih bolečin in količina tega izcedka je zelo majhna zato mislim , da se kuha kaj drugega...oz: upam da je kakšna lepa stvar....Ker to je že vse skupaj malo predolgo...

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.4.2008 11:01:56   
~Biba~
Sem imela pred kakimi 6 meseci enako, to je verjetno ovulacija..tudi sama sem imela enake pomisleke, kot ti;  a se mi je user posted image žal, na koncu vseeno pokazalauser posted image

Morda pa ti hormoni nagajajo, kako hormonsko neravnovesje, stres...

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.4.2008 11:06:40   
metuljcek27
Neke posebne strese nisem doživljala zadnje čase...Razen tiste vsakdanje , sej veš kaj mislim...Imela sem pa povečan prolaktin ampak brez nobenih simptomov...Redna user posted image ,redne ovulacije,brez bolečih prs,nobenega izcedka iz prsi skratka NIČ!Danes zjutraj pa me so me začele bolet prsa po dveh mesecih odkar sem izvedela za povišan prolaktin...Pa neka slabost me lovi...user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.4.2008 11:13:41   
metuljcek27
Punce res rabim pomoč,ker imam že pomisleke glede ginekologinje...Prvič,ko sem prišla v njeno ambulanto mi je celo rekla,da češ kaj se sekiram sej pari čakajo do 10 let let za otroke...Pol pa se je malo skulirala ampak imam še zmeraj pomisleke...

Neposredna povezava do sporočila: 8
6.4.2008 11:16:59   
becky
da men moj ginekolog kaj takega reče, ga zamenjam. sicer pa lahko še vedno greš po drugo mnenje, če dvomiš o svoji G. sem pa že tudi jaz tu brala, da je ovulacijski izcedek lahko več kot teden dni. poskušaj čimmanj mislit na to (vem, da je fuuuul težko).

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2008 11:21:34   
metuljcek27
RES HVALA TI...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Mogoče pa vse skupaj res ni nič ampak sej veš ni mi vseeno,ko mi po tolkem času začne nekaj nagajat , pa prav zdaj ,ko ni trebauser posted image .Probala bom poiskati drugo mnenje.Težko je priti do drugih , ker je tle na obali čakalna vrsta tudi do 6 mesecev zato,pa delajo take...Res žalostno...Upam,da tudi tebi čim prej ratauser posted image ...Upam,da nismo glih tiste , ki nam je namenjeno kaj drugega...poljubčkiuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2008 11:29:36   
becky
hvala ti. sicer obstaja ppa še ena varianta: urgenca. greš tja in jim poveš, da kao krvaviš in imaš krče, pa te morajo pregledat.

Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2008 11:38:14   
metuljcek27
Joj to pa res ne bi rada , čeprav imaš mogoče prav...Počakala bom še kak dan in potem bom vidla kaj bo...Upam , da se prej neha in da je vse ok...pozdravčkiuser posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2008 14:31:37   
witto
Jast sem iz obaleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
6.4.2008 17:31:06   
Rakica_80
Ciao Metuljček27!!!
Jaz sem iz Kopra in se tudi zdravim mesec dni zaradi previsokega prolaktina, tako da sem morala začeti jemat tablete Bromergon!
Jutri lih grem še enkrat dati kri...... in jutri k dr. Ravnikarju v Izolo po izvide!!!
Upam da bojo vreduuser posted image user posted image user posted image
Zate res nebi vedla kaj je narobe, ampak ti svetujem da se čim prej oglasiš pri dr. Ravnikarju, tvojo ginekologinjo pa prosi za napotnico.
Jaz imam enega ginekologa, da se ti tako izrazim de merda!!!!!user posted image
Sprva se mi je dozdevalo res da je odličen zdravnik,.....samo jaz sem se trudila že par let zanosit in on je vedno govoril :
POČAKAJ ŠE MALO,..KER TO JE PREHITRO!!!!!user posted image IN NIKOLI NIČ NI UKRENIL!!!
Nikoli se ni resno zavzel za moj problem!!!
Kaj ni grozno?
Metuljcica27 upam da ti bo uspelo in velikuser posted image user posted image user posted image user posted image , ker vem kako se počutiš!
Lep večer,....pa se javi če bo kej novega ali me vprašaj kaj na osebnem sporočilu!
user posted image

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.4.2008 17:33:56   
witto
Oj Bebi,jast sem tudi iz Kopra, in z mojim se zdraviva, pri dr. Ravnikarju, 10 let sem imela ginekologa v Luciji, katasrtofauser posted image , odkar sem bila operirana, je pa moja ginekologinja, dr. Smaila. Ženska in pol.

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.4.2008 17:40:40   
Rakica_80
....še nekaj, če imaš zvišan prolektin bi tvoja zdravnica morala vedeti, da z zvišanim prolektinom ne moreš zanositi!
Saj tako mi je Dr.Ravnikar povedal, no dobro možno da sem jaz imela preveč visok!
Koliko visok prolaktin pa imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 16
6.4.2008 17:44:36   
Rakica_80
Ciao Vitto.....vem katerega ja!!!!user posted image
Samo ti povem so še hujši!
Koliko cajta se že zdraviš pri njem in kako se ti zdi?
Jaz sem en mesec pri njem in sem zadovoljna!

Neposredna povezava do sporočila: 17
6.4.2008 17:47:33   
witto
V Luciji sem bila 10 let!!!!!!!!! Pa ta človek je slep kot krt, katstrofa.Pri Ravnikarju,sem že 1 leto, zdravil mi je pco sindrom, ful mi je ok, ker ne olepšuje, zadev, je realen in pove stanje kot je v resnici. Meni in mojemu je on osebno, dober zdravnik.

Neposredna povezava do sporočila: 18
6.4.2008 17:47:44   
n€na
ojla, jaz sem tudi z OBALE, pridruži se nam kdaj na Južna Primorska (starši čvekamo).

Moja izkušnja je taka da sem se fulll sekirala ker nisem zanosla, ko pa sem imela en problem in sem pozabla na zanositev in te  stvari in se s tem nisem obremenjevala več, je tik tak prišla nosečnost. Ostalih izkušenj pa nimam tako da več ti ne morem pomagati oz svetovati.

Neposredna povezava do sporočila: 19
6.4.2008 17:48:44   
witto
Hej Nena 26user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 20
6.4.2008 17:52:49   
n€na
ojla,  je tako čudno vreme, da se mi ne da it ven pa še kavo pijem sama in rabim družbo, ker se moj ukvarja z našo bebico

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 21
6.4.2008 17:53:19   
Rakica_80
Hvala  Nena 26 za povabilo...se vam bom pridlužlauser posted image !

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 22
6.4.2008 17:54:37   
Rakica_80
haaaahaa vidim da imava isti avataruser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 23
6.4.2008 17:54:49   
witto
Jast pa grem malo pohajat, z dragim. Če želita, se tipkamo poznejeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
6.4.2008 17:55:41   
n€na
rabimo čvekice ker zadnje čase je zatišje, se vidi da je lepo vreme in vse hitimo ven, kot da so zadnjiuser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Rezano cvetje
F*R*U

Kateri cvet vas najbolj razveseli?

vrtnica (39%)

gerbera (5%)

tulipan (12%)

orhideja (24%)

drugo (10%)

bolj kakor rezano cvetje me razveseli lončnica (11%)

Število vseh glasov: 207

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!