|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OTRDEL TREBUH
2.11.2004 8:23:15   
KL
Sem v 26 tednu pa mi sigurno 1x dnevno trebuh čisto otrdi - ali je to normalno? Velikokrat pa me tudi zbada na desni strani trebuha. Saj imam drug teden pregled pa me mal skrbi kaj bi to bilo?!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OTRDEL TREBUH
2.11.2004 8:26:10   
dory
Da ti trebuh otrdeva je cisto normalen pojav, vendar pa naj bi bilo to otrdevanje znotraj 20x na dan...za vsak slucaj omeni tezavo pri ginekologinji

(odgovor članu KL)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OTRDEL TREBUH
2.11.2004 8:34:24   
Anonimen
Pozdravljene!

Danes sem v 29T 4/7 in imam od včeraj probleme glede otrdevanja. Ko ležim je v redu, ko pa vstanem pa je otrdevanje na 20 minut s tem, da imam grozne bolečine križa (moram povedati, da mislim, da je kriva postelja).

Upam, da se bo stanje izboljšalo, če ne grem jutri k svoji G..

Prosim pa za vaše izkušnje! Aja imam rizično nosečnost in sem na bolniški od 11 tedna zaradi bolečin v spodnjem delu.

Bojana

(odgovor članu KL)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   OTRDEL TREBUH
2.11.2004 8:34:33   
Soncnica
Hoj!

Jaz bom jutri noseča 20 t, pa sem tudi opazila, da mi trebuh kdaj pa kdaj otrdi. Tudi mene malo skrbi in nameravam glede tega 8.11 vprašat G, ko bom šla na pregled

lp:rozica:

Sončnica

(odgovor članu KL)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OTRDEL TREBUH
2.11.2004 8:37:15   
dory
Bojana26

svetujem ti,da gres raje na pregled...bolje preventivno zagnati paniko in da ti potem povejo,da je vse ok,kot pa cakati...otrdevanje nekajkrat na dan je ok,kar je pa vec kot 20x je vredno pregleda...

(odgovor članu KL)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OTRDEL TREBUH
2.11.2004 9:49:33   
malika
Tako kot svetuje teja! Otrdevanje trebuha na točno časovno obdobje(10, 15, 20,...min) ni tako nedolžno. kar čimprej se posvetujte s gin., pa po kakšen magnesol v lekarno.

Lp

(odgovor članu KL)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OTRDEL TREBUH
3.11.2004 21:30:34   
mala račka
mene pa zanima, ali to otrdevanje trebuha pomeni le nevarnost prezgodnjega poroda ali predstavlja tudi kakšno drugo nevarnost?

(odgovor članu KL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?