OTRDEL TREBUH (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

KL -> OTRDEL TREBUH (2.11.2004 8:23:15)

Sem v 26 tednu pa mi sigurno 1x dnevno trebuh čisto otrdi - ali je to normalno? Velikokrat pa me tudi zbada na desni strani trebuha. Saj imam drug teden pregled pa me mal skrbi kaj bi to bilo?!

dory -> OTRDEL TREBUH (2.11.2004 8:26:10)

Da ti trebuh otrdeva je cisto normalen pojav, vendar pa naj bi bilo to otrdevanje znotraj 20x na dan...za vsak slucaj omeni tezavo pri ginekologinji

Anonimen -> OTRDEL TREBUH (2.11.2004 8:34:24)

Pozdravljene!

Danes sem v 29T 4/7 in imam od včeraj probleme glede otrdevanja. Ko ležim je v redu, ko pa vstanem pa je otrdevanje na 20 minut s tem, da imam grozne bolečine križa (moram povedati, da mislim, da je kriva postelja).

Upam, da se bo stanje izboljšalo, če ne grem jutri k svoji G..

Prosim pa za vaše izkušnje! Aja imam rizično nosečnost in sem na bolniški od 11 tedna zaradi bolečin v spodnjem delu.

Bojana

Soncnica -> OTRDEL TREBUH (2.11.2004 8:34:33)

Hoj!

Jaz bom jutri noseča 20 t, pa sem tudi opazila, da mi trebuh kdaj pa kdaj otrdi. Tudi mene malo skrbi in nameravam glede tega 8.11 vprašat G, ko bom šla na pregled

lp:rozica:

Sončnica

dory -> OTRDEL TREBUH (2.11.2004 8:37:15)

Bojana26

svetujem ti,da gres raje na pregled...bolje preventivno zagnati paniko in da ti potem povejo,da je vse ok,kot pa cakati...otrdevanje nekajkrat na dan je ok,kar je pa vec kot 20x je vredno pregleda...

malika -> OTRDEL TREBUH (2.11.2004 9:49:33)

Tako kot svetuje teja! Otrdevanje trebuha na točno časovno obdobje(10, 15, 20,...min) ni tako nedolžno. kar čimprej se posvetujte s gin., pa po kakšen magnesol v lekarno.

Lp

mala račka -> OTRDEL TREBUH (3.11.2004 21:30:34)

mene pa zanima, ali to otrdevanje trebuha pomeni le nevarnost prezgodnjega poroda ali predstavlja tudi kakšno drugo nevarnost?

Stran: [1]