Tejči
|
Ojla oktoberčice:)- Tudi jaz sem ena izmed vas, ki že nestrpno pričakuje :duda: Rok imam 20.10., ampak mi vsi pravijo da bo dete prej privekalo na svet. Saj, po eni strani si to želim, po drugi pa si mislim, naj še le bo notri na varnem in še malo zraste. Kaj pa ve si želite prej roditi-pa koliko? Meni bi kakšen teden prej čisto zadostoval;) MIŠKO- :bravo:ČESTITAM:bravo: za magisterij! Jaz pa se še kar naprej na faxu mantram:ups: Naj se še malo potožim: imam ginekologinjo, ki ji je očitno vseeno za nas nosečke-danes bi morala imeti pregled, pa gospe ni-pa ne samo to-ni je do 15.10.:( UZ sem imela nazadnje v 22.tednu, drugače mi pa preveri samo urin, pritisk in nič druga. Sem sicer šla na en UZ samoplačniško, ampak sem prav jezna na njo. Zaj so me naročili na pregled v sredo-k eni spet čisto tretji ginekologinji, ki je baje malo smotana:( Upam vsaj na to, da mi bo naredila UZ in CTG. Kdaj ste ve imele prvi CTG-v katerem tednu?(če ste ga že imele?) Razmišljala sem že, da bi menjala gin., pa se mi zdi malo noro to nardit slab mesec pred PDP-kaj ve mislite-nasvet prosim:zmeden: Po porodu jo vsekakor menjam, če ne prej! Ja, pa še to vam moram povedat: prejšnji teden sem šla po recept za sirup (železo), ker mi ga je zmanjkalo in sem nanj čakala dobre 4URE!! Kljub temu, da sem se bunla, pa vsakih 15 minut trkala,... za znoret je toto naše zdravstvo!! OK-ne bom več nakladala, nima smisla. Pa da še povem nekaj dobrih stvari: sobica za :duda: je pripravljena, cotke pravkar peremo in likamo, hm..kmalu si moram še torbo za porodnišnico pripravit, pol pa še res samo na bebiko čakamo:love::love::love: Aja, pri frizeru sem že tudi bila, tak da se me bebika ne bi vstrašla, ko bo ven pokukala:)- Ja, ja saj že grem..pa pardon, ker sem vam tolk napisala! Pobožajte bušije, kaj hitro jih ne bo več:)- LP, Tea&:duda:
|