|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:10:44   
chips
Dobro jutro!
Kako kaj?
Jaz ponoči nič več ne spim,se kr premetavam,ob straneh me vse peče in boli,križ me boli kot:hudicek:!!
MOJ-A:duda: brca podnevi ,ponoči še bolj,joj sreča da sem v boniški lahko vsaj popoldne spim, oz. čez dan.
Danes grem k G. po inekcijo sem kr mal panična ker sovražim inekcije,že ko mi kri vzamejo mi ni lepo!!
Drugače pa ŠE MALO PA BO......Oktober!!!:)-:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:22:46   
AKŠ
tud mene že kr lepo "matra"...noge, boki,.....KRČI!!!!

ampak sej bo kmal oktober....

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:25:08   
Udb
DAn!
KAkšen lep sonček!!!! JAz pa v pisarni. :((

Drugače sem pa kar dobro. Boli me itak vse, tako da sploh ne bom jamrala!

Se je pa pri meni pojavil en strah - da bi prej rodila! Ker je zdaj znanka rodila 2 meseca prezgodaj, pa ker imam glavico tako zelo nizko, ..... Kako naj to preženem?

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:47:27   
pi
Dobro jutro,
jaz pa se po dolgem času malo boljše spala, je pa res da sem zaspala komaj ob 1h.
Sem še kar dobro, če odmislim da me vse boli , tišči, peče zgaga. Upam da zdržim vsaj še 6,7 tednov.

Udb, kako pa to da nisi na bolniški, če je glavica že tako nizko, kaj pa če se začneš odpirat ?
Kako premagat strah ti na žalost ne vem pomagat saj je tudi mene grozno strah da bi rodila prezgodaj, pa še trebuh se mi je pred nekaj dnevi spustil.
Te kaj tišči dol ali te kaj boli ?

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:49:29   
Udb
pi, al mi moja G sploh ni nič komentirala izvid!!! Da bi mi vsaj rekla, da naj počivam, al pa kaj podobnega - nič - naročila me je šele 12.9.!!!!
Drugače me pa dol lih ne tišči - me ap na vse druge strani! ;) Tamal je tako aktiven!! ;)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:51:34   
Felicity
Pozdrav tudi iz Primorske!

Danes sem se zbudila s takim glavobolom, da ni šlo drugače kot vzet pol lekadola. Verjetno zaradi pritiska al pa lune, upam da bo kmalu dež, se da vsaj dihat.
Bolečine vsepovsod so nekaj običajnega:(. Zadnje dni me boli trtica in nog ne morem prav visoko dvignit.

Še malo, pa bodo vse naše bolečine poplačane. Komaj čakam.

Lep vikend vsem!!!:)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:53:34   
Giana
Dobro jutro tudi vam!
Sem nova na forumu, sicer tudi oktober-ka. Nikoli ni pozno!
Vse me boli, odvisno od dneva, pa še v službo hodim in sedim ure in ure. Ampak, ne bom se preveč pritoževala, komaj čakam Oktober! Mal me skrbi ker nisem čist vse pripravila in kupila. Seznam je res predoooolg! Čaka me zanimiv vikend, oz mojega lubčka ki ne prenaša shoping!
Lepo pozdravljene......se veselim nadaljnjega cveketanja! :)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:54:20   
pi
Kako daleč ste s pripravami za dojenčka ? Imate že vse kupljeno, pripravljeno ?

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 9:55:11   
pi
Katerega seznama ste se držale ?

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 10:04:04   
chips
Udb, tudi pri meni G. nič ne komentira pa sem bila v začetku meseca 3 dni v bolnišnici ker se našemu oz naši:duda: mudi ven, pa me tudi ni dal v bolniško tako da sem šla k svojemu os. zdravniku ta te pa lahko da za 30 dni potem pa je odvisno od G. kakšno mnenje da!
Upam da mi bo podaljšal če ne pa ne vem kako bom še lahko delala v kuhinji če še stat ne morem pa se prepogibati kaj da bi še delala!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 10:23:27   
kati1
ojla

mam že skoraj vse nakupljeno ... moj je naredil previjalno mizico (superca - ko si lahk sam izbereš točno tako kot želiš) ... sicer pa mi manjka še banjca in lekarniške stvari ... pa ne vem a bi črpalko za prsi kupila al naj raj počakam ... glede na to da mi že zdaj teče :zmeden:. Sem glih včeraj oprala posteljnino - pa sem jo ponoč čist zapacala - pa to mastno mlezivo še ven ne gre z nobenim praškom :hudicek::(

lp, K

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 10:59:05   
Aja32
Zdravo, da se še jaz pofočkam...

V nedeljo grem končno na zaslužen dopust... :morje:Upam samo, da bo vreme in da se bo malo ogrelo. No, pa že to, da spokam iz Lj. mi veliko pomeni.

Drugače počutje kar v redu, edino noge so mi začele res pošteno zatekati, predvsem gležnji. Tako, da jih tudi pogledat več ne morem. Pa križ me matra. Ostalo je kar v meji normalnega. Brce niso več tako močne, ker se najina štručka kar cela premika po trebuhu oz. trebuh je vsakič drugačne oblike. :bravo::bravo:

Za štručko imava že vse, razen kozmetike, lekarniških zadev, banjice in jogi rjuh. Drugače pa že vse na kupu in komaj čakam, da se lotim pranja in urejanja cunjc in ostalih zadev.

Naslednji pregled imam 2. septembra, takrat mi bo tudi določil točni datum poroda in pripravil vse birokratske papirje.

Lp, A :nosecka:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 11:03:43   
uma
men še vedno j... išias al karkoli je že to. Nič ni boljše, tako da kar lepo počivam. Nimam pa nič pripravljeno še (sem imela veliko dela s selitvijo) in če bo tako bolelo do poroda tud ne vem koliko bom lahko sama sploh naredila :((:((. Pa sem se že tako veselila sestavljanja posteljice, pa cunjice,.... No ja, upajmo da bo boljše, zdaj še hodim komaj- na wc pa na net in to je vse.

Udb, verjamem da te je strah. Tud mene je. Ampak nimamo kaj proti temu. Rekla sem si, da če bo kriza da bom kar šla k g in zatežila. Tako pa moraš tudi ti. To sekiranje nam nič ne pomaga, še slabše je. Človek je jezen ko :hudicek:.
Kako nas je oktobrke vse začelo nekaj zafrkavati. Grozno. Ampak oktobra se bomo pa vse veselile, kaj?! ;)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 11:26:53   
nana 27
Ojla, oktobrke!

Je danes en lep dan, a ne. Smo bile včeraj kregane, da preveč jamramo :ups: No, malo je treba. Še malo pa bo tu naš oktober in naše štručke. Jaz si tudi pravim, da bi vsaj še mesec notri zdržal mali, če že mora prej ven.

Udb, jaz bom vprašala v ponedeljek, kaj pomeni glavica tako nizko, ampak sigurno to pomeni še več počitka, veš. Ti bom poročala, ko kaj pametnega izvem.

Glede opreme za dojenčka imam že dosti. Manjkajo mi še lekarške zadeve, banjica s stojalom in ena večja lesena plošča za na omaro, ki bo služila za previjalno mizo.. Ko gledam te cotke v omari (ki jih bom morala še oprati), sem tako srečna 9nebesa in komaj čakam, da bo :duda: tu, ampak naj kar še v miru raste, da bo vse v redu z njim..

Aja, nekaj bi vas rada vprašala..ali boste imele pleničke za enkratno uporabo ali pralne plenice in zakaj? Kati1, že zadnjič si mi odgovorila, ko sem spraševala. Hvala za odgovor, ampak to je zadeva glede katere še nimam jasnega odgovora..

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 11:28:05   
nana 27
mislila sem lekarniške zadeve :zmeden2:

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 11:36:07   
bambi
Mi smo včeraj bili v Avstriji in kupili posteljico, jogi, posteljnino, odejico, previjalno mizo, pleničke....... Samo kozmetiko še kupim, pa banico in par oblekic...... Za nujno pa je že vse pripravljeno, če se kaj zgodi. Vožiček smo slekli in čaka na pranje, jajčka pa je že oprana. Čeprav se mi zdi, da mi še en kup stvari manjka....

No, ko pogledam vaše kg, se mi zdi, da sem pravi rekorder. Pridelala sem že 15 kg :ups::ups::ups::ups::ups:, trebuh mi je v zadnjem tednu zrastel kar za 4 cm, tako da meri sedaj 98 cm (pred :nosecka: 60 cm), tako da sem sedaj pravi mali telebajsek s 67 kg!!! Do konca sem si zadala ne smem imeti več kot 72 kg pa pika..... pa saj niti ne jem več toliko, ker me vse tišči, pa kislina me matra, tako da ne vem od kod sedaj ti kg????????

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 11:39:34   
Udb
BAMBI, tudi jaz se sprašujem od kod te kile? ;)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 11:40:49   
Udb
Drugače imam pa tudi jaz že večino opreme - manjkajo še kremice in take traparije...pa sprašujem se če potrebujem tetra majčke, ali so dovolj mamo majice?!

Uporabljala bom pa plenice za enkratno uporabo.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 11:46:09   
nana 27
Udb, meni se zdijo tetra majčke take "grobe". Imam 2, ampak so mi bolj všče mako majčke, ker so prijetnejše na otip.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 11:53:15   
Udb
nana, jaz sem tudi tako razmišljala. Mako se mi zdijo veliko bolj fajn! Bo imel pač oblečene 2 mako majčki! NE?!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 12:00:16   
nana 27
ja, baje jih že v ljubljanski porodnišnici oblačijo v dve mako majčki ali pa celo v dva body-ja. Ne vem, če si videla, ampak v H&M-u in v BC imajo super body-je, ki se jih odpira tudi ob strani, tako da otročka samo na body položiš in ti ga ni treba čez glavo vlečt. Jaz sem jih kupila nekaj, pa da vidimo..

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 12:34:49   
žužu
ojla oktobrke!
iz lastnih izkušenj vam lahko povem, da so bodiji, ki se odpirajo pri strani zakon! jaz pri otrocih sploh nisem drugega uporabljala in tudi sedaj ne bom nobenih majčk, smo nakupili te bodije. so ful praktični, medtem ko majčke meni niso. kar naprej se mečkajo in lezejo gor.

za vse tiste, ki še nimate banjice, imajo zdaj ful praktične in v akciji v pikapolonici po 1990 sit.

pri nas se je pranje oblekic že pričelo, do septembra bomo imeli vse urejeno, vsaj glavno. potem bomo pa čakali in uživali še zadnje dni brez joka.

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 12:36:36   
rumena
en lep sončen pozdrav.

Meni pa manjka še ene par stvari za :duda: - lupinica, jogi, odejica, kovterček, rjuha, kozmetika, pa cunjic imam tudi še bolj malo.

Ali boste vse raje uporabljale samo majčke kot pa bodije?
Da še jaz malo pojamram, meni pa kar pogosto trebuh otrdeva, tako da poskušam čim več počivati, čeprav mi ne uspeva. Ali veste kakšne so lahko posledice prekomernega otrdevanja?:zmeden2:

uživajte še naprej

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 12:49:40   
bebika
Ojla! Danes ste ble pa že zlo pridne :bravo:, jest mam pa ful dela v službi. Me tolaži to, da bom samo še 14 X prikorakala sem potem pa zaslužen počitek. No če lahko temu tako rečem. Doma me potem čaka še veliko dela - zamenjati moramo okna (to bo šele konec septembra) potem pobeliti stene v dnevni sobi in spalnici... Ogromno dela, tko, da sem se odločila, da bom prala in likala prej - se pravi takoj ko ostanem doma, drugače bo na koncu kriza, pa še lahko, da se ne bom dobro počutila. Drugače sem jest zaenkrat, kar brez večjih problemov.
Glede nakupov, sem ravno včeraj kupila stojalo in banjico v Baby centru, sicer je bil komplet 10.000 SIT ampak je zlo kvaliteten, pa še morala sem iskati takšnega, ki ga bom lahko spravila v svojo kopalnico (ki ima samo 3 kvadrate). Manjka mi tudi še kozmetika, pleničke, nahrbtnik (bom vrjetno DM-ovega kupila), posteljnina (mi bo tašča sešila), še kakšen body, copatke... drugače pa večinoma že imam oz bom še dobila od kolegic.
Udb saj si ti pisala o punci, ki je včeraj rodila, na forumu naš vsak dan sem zasledila, da ima punčko ki tehta 1600 g - mislim da gre za to punco! Upam,da je z njima vse vredu - sporoči, če bo kaj novega!

lp

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   OKTOBER-ke!!
19.8.2005 13:33:43   
Udb
bebika, ja to ja te punčka! Sm ne vem nič novega!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

sindarin

Kdo določi najvišjo vsoto za nakup igrače?

oče (10%)

mati (16%)

skupaj (38%)

omejeni dohodki (22%)

ne gledamo na znesek (8%)

drugo (6%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!