bebika -> OKTOBER-ke!! (19.8.2005 12:49:40)
|
Ojla! Danes ste ble pa že zlo pridne :bravo:, jest mam pa ful dela v službi. Me tolaži to, da bom samo še 14 X prikorakala sem potem pa zaslužen počitek. No če lahko temu tako rečem. Doma me potem čaka še veliko dela - zamenjati moramo okna (to bo šele konec septembra) potem pobeliti stene v dnevni sobi in spalnici... Ogromno dela, tko, da sem se odločila, da bom prala in likala prej - se pravi takoj ko ostanem doma, drugače bo na koncu kriza, pa še lahko, da se ne bom dobro počutila. Drugače sem jest zaenkrat, kar brez večjih problemov. Glede nakupov, sem ravno včeraj kupila stojalo in banjico v Baby centru, sicer je bil komplet 10.000 SIT ampak je zlo kvaliteten, pa še morala sem iskati takšnega, ki ga bom lahko spravila v svojo kopalnico (ki ima samo 3 kvadrate). Manjka mi tudi še kozmetika, pleničke, nahrbtnik (bom vrjetno DM-ovega kupila), posteljnina (mi bo tašča sešila), še kakšen body, copatke... drugače pa večinoma že imam oz bom še dobila od kolegic. Udb saj si ti pisala o punci, ki je včeraj rodila, na forumu naš vsak dan sem zasledila, da ima punčko ki tehta 1600 g - mislim da gre za to punco! Upam,da je z njima vse vredu - sporoči, če bo kaj novega! lp
|
|
|
|