|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   OGTT
9.5.2005 10:38:24   
TVN
Spet jaz! Ob zadnjem pregledu mi je G rekla, da me bo poslala na OGTT test (test glukoze). Sem v 21. tednu nosečnosti, naslednji pregled pa v 27. tednu. Nekje sem zasledila, da je treba ta test opraviti najkasneje do 28. tedna. Malo me skrbi, da bo takrat že prepozno. Kje se opravi ta test? A se je treba prej naročiti? Se kaj čaka? Postopek mi je sicer znan, vendar ne vem, če so čakalne dobe. Če niso, potem 27. teden naj ne bi bil problematičen. Kaj pravite?

Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   OGTT
9.5.2005 10:55:19   
trnuljcica
ce si iz lj, se zglasis na polikliniki (pri glavnem vhodu nasproti informacij na desni strani) lahko vsak dan ob 7.15

tesca

oddas napotnico in kartico, pa te takoj vzamejo

cakas pa tam priblizno uro do 2

zelim ti, da ne bi rabila nazaj!
:bravo:

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   OGTT
9.5.2005 11:39:03   
TVN
O, hvala, trnuljcica! A sem te prav razumela, da moram na polikliniko? Sem mislila, da moram v porodnišnico! Torej, nič naročanja, kar tja prideš in čakaš.
Hvala za pomoč. LP!

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   OGTT
9.5.2005 11:42:13   
Gina
Meni so delali ta test, ko sem bila že 27 t. noseča. Kam greš, ti pove tvoja G. Meni so ga kar v ZD naredili, pa po moje to delajo v vsakem ZD, če ne pa iz ZD pošljejo v tisti laboratorij, kjer te rezultate naredijo, tako da ni panike.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   OGTT
9.5.2005 12:35:37   
Dadi
Ti mora G dat napotnico pol pa greš na polikliniko.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   OGTT
9.5.2005 18:21:52   
Grascakinja
Meni so ga delali v 30t. V ZD mi ga niso mogli (hoteli) narediti in sem morala kar lepo na polikliniko. Nič se ne čaka, greš na sprejem za sladkorne bolnike (pritličje 2x desno), daš kartico, napotijo te v "ordinacijo", spiješ 1 dl ogabno sladke vode, te pošljejo ven za 1h sedet in nič jest ne pit, po 1h greš nazaj not, vzamejo kri in čez 5 minut povejo rezultat. Izvide pošljejo pa na dom.
Obvezno tešča bit, pa kaj lahkega za brat s sabo.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?