Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 7:13:30
|
|
|
|
*pepelka*
|
Nl, pri meni je pa malenkos manj in sicer skupno -16,2 kg. Do cilja je še 3,8, sam se mi zdi, da imam premalo časa, da bi cilj dosegla.
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 7:35:28
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz ostajam na istem. Eh ja, bo že.
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 8:24:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam pa tega že pol kufer! Mam kilo več kot prejšnji teden (logično), zato se ne grem več tko kot do zdaj. Do konca je še 12 dni in jih mam namen čist resno zagrabit. Brez enega samega greha!!!!! Ne smem se dat. Danes je sadje, samo sveže sadje, brez oreščkov! Ma da zdržim!!!!
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 8:52:55
|
|
|
|
rikica
|
Oj!Meni je ta teden šlo dol-0,6kg.Ni ravno neka hu da cifra,ampak nekaj pa je.Skupaj -7,3kg.Ostane še mi 2,7kg.To še bom že sklatila.Danes pa spet sadje!Kar mine me,ko se spomnim.Spet bo me celi dan zeblo.Lp
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 9:26:59
|
|
|
|
TINALAN
|
Jaz sem drugače pri bombah, ampak vam čestitam. Vem da boste zdržale, sem vam kr fouš!!!
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 9:33:14
|
|
|
|
al1*
|
Tudi jaz se zadnje dni vrtim pri bolj ali manj isti teži +-0,5 kg. In ostajam na istem: -8,5kg . Teh 12 dni bomo že še pregurale in izgubile še kak kilogramček. Vsaj upam. Jaz bom kljub vsemu danes jedla tudi oreške in tudi zelenjavno juho.
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 9:34:34
|
|
|
|
paris
|
Živjo punce! Bodite odločne še teh par dni! Čestitam vam za izgubljene kg, kar tako ODLOČNO naprej!!
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 10:10:48
|
|
|
|
taška30
|
Jah, nič. Zguba sem, ena velika zguba! Prvo je to, da sem pozabila na tehtanje in že spila kavo, čaj in pojedla jabolko. No, potem sem šla na vago in imam kilo več kot prejšnji teden. Se pravi (glede na že spito in pojedeno danes) recimo pol kile več. Kar je sicer razumljivo, zadnjič tehtanje po sadnem dnevu, zdej po OH večerji - nočete vedet kaj vse sem požrla. Naj samo namignem, da sem ob 23-ih zmazala še 2 čokoladna pudinga, pa to še zdaleč ni vse. Jaz grem do konca, danes bo le sadje, pa če umrem! Torej for the record: -9,0kg.
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 10:16:43
|
|
|
|
tinadvojčica
|
Joj jaz sploh ne bom nič pisala samo to da je pol kg več kot prejšnji teden.Daj gremo tekmovat katera bo zdržala teh 12 dni brez ampak res brez greha.A ste za?Zmagovalka dobi eno dobro veliko čokoladno torto!
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 10:57:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tehtala se nisem ampak je nekje ustaljeno -11 kg. Saj se dobro sliši ampak nekaj podobnega je bilo tudi par tednov nazaj. Jaz sem tudi odločna, da se dam v red in da zdržim teh nekaj dni do konca in ne razmišljam več za naprej. Dejmo najprej to končat, potem pa dalje. Danes tudi jaz samo sadje čez dan, zvečer pa brokoli na pari, da me malo ogreje. Ampak nič oreščkov!!! Še namig - v Hoferju imajo sladke rdeče jagode, pol kile za 250 sit!
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 11:04:04
|
|
|
|
Pia67
|
Živjo! Končno premik, -6kg skupne teže. Menzes mimo, danes sem prešpricala tek, ker je bila mladička mal sitna. Morda zvečer, dan se daljša in prav vesela sem tega. Damjana
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 13:09:19
|
|
|
|
tiktak
|
Ma sem napisala že cel roman, pa me je ven vrglo. Takole. Ravno sem hotela napisati, da bom teh 12 dni sigurno zdržala brez greha, pa vidim da ste me že prehitele. Torej: jaz sem z vami. BREZ GREHA DO KONCA!!! Moje poročilo za nazaj pa se glasi: Po Grešnem vikendu (ne, nisem se zmotila v pravopisu, ampak moje grešenje si res zasluži veliko začetnico) sem si včeraj privoščila vodni dan. Kile stagnirajo. No, če pomislim, da sem se tehtala po vodnem dnevu, ko itak kaže manj, sem se dejansko malo zredila.??!! Ježešna. Danes pa sadni dan. Brez problema. Rikica, kako je bilo prvi dan v službi? ni bilo tako hudo, ne!
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 13:58:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, jaz obupno grešim na vseh koncih in krajih, v bistvu se sploh več ne držim diete. Ampak kile ostajajo iste, nič ni +, nič ni -. Poln kufer imam že vsega skupaj, ko nonstop razmišljam o tem, kaj gre in kaj ne gre skupaj in kateri dan je danes. Res. Bom pa od jutri naprej spet z vami. Škoda bi bilo teh 10 dni špricat. Jutri bo moj vodni dan. Edina prednost te diete je ta, da sem se odločila, da bom enkrat tedensko imela vodni dan. In tega se držim. Vodnih dni se nič ne bojim, jih imam prav rada, pa še potem rada stopim na tehtnico. Je pa res, da sem tisti dan prav bolava. Moj se že boji zame. Zadnjič ga je prešinilo, da se spogledujem z anoreksijo... Ha, ha, ha, jaz pa anoreksična. Žal imam hrano preveč rada za kaj takega... Si pa želim, da bi imela vsaj še 10 kg manj. Tolažim se, da mi bo to uspelo v drugi rundi. Povejte mi eno stvar: zakaj moraš potem, ko zaključiš eno takšno 90 dnevno dieto prekiniti z njo za 90 dni? Ali samo zaradi psihe ali kaj? Ker sem namreč razmišljala, da bi zdaj prekinila za en mesec dni, si malo odpočila od tega kombiniranja jedi in kuhanja, potem pa bi začela z novo kuro... Ima katera kaj informacij o tem?
|
|
|
|
RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje 21.3.2006 21:17:50
|
|
|
|
rikica
|
Tiktak-res ni bilo tako hudo prvi dan v službi.Pravzaprav mi kar paše,da sem spet med ljudmi.Čeprav brez solzic ni šlo. Skutica-v rinini knjižici piše samo,da jo lahko ponoviš čez 90 dni,nič pa ne piše zakaj Pomoje ti nima kaj bit,če bi prej začela novo rundo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?