Anonimen -> RE: ODLOČENE 78.dan- SADJE+ tehtanje (21.3.2006 13:58:50)
|
Punce, jaz obupno grešim na vseh koncih in krajih, v bistvu se sploh več ne držim diete. Ampak kile ostajajo iste, nič ni +, nič ni -. Poln kufer imam že vsega skupaj, ko nonstop razmišljam o tem, kaj gre in kaj ne gre skupaj in kateri dan je danes. Res. Bom pa od jutri naprej spet z vami. Škoda bi bilo teh 10 dni špricat. Jutri bo moj vodni dan. Edina prednost te diete je ta, da sem se odločila, da bom enkrat tedensko imela vodni dan. In tega se držim. Vodnih dni se nič ne bojim, jih imam prav rada, pa še potem rada stopim na tehtnico. Je pa res, da sem tisti dan prav bolava. Moj [sm=love.gif] se že boji zame. Zadnjič ga je prešinilo, da se spogledujem z anoreksijo... Ha, ha, ha, jaz pa anoreksična. Žal imam hrano preveč rada za kaj takega... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Si pa želim, da bi imela vsaj še 10 kg manj. Tolažim se, da mi bo to uspelo v drugi rundi. Povejte mi eno stvar: zakaj moraš potem, ko zaključiš eno takšno 90 dnevno dieto prekiniti z njo za 90 dni? Ali samo zaradi psihe ali kaj? Ker sem namreč razmišljala, da bi zdaj prekinila za en mesec dni, si malo odpočila od tega kombiniranja jedi in kuhanja, potem pa bi začela z novo kuro... Ima katera kaj informacij o tem?
|
|
|
|