Mel_A
|
Dober večer vsem odločnicam! Jaz sicer razmišljam o vodnem dnevu nekaj podobnega kot ti, Suzi. Naš ima šele 2 obroka goste hrane, tako da ne vem če bi se sploh mučla s tem. Pred par leti, ko sem hujšala po 3MD, sem imela samo en vodni dan (prvi), pa mi je blo hudo, ampak sem ga zdržala. Tko da, punce, za zdržat to ni noben problem, se da. Če se samo dovolj hoče. Ostale vodne dneve sem pa kar spremenila v sadne, pa je blo boljše. Čeprav tud dva sadna mi bo najbrž kriza zdaj. Dejstvo je, da mi že en sadni dan povzroča glavobole, zdej ko dojim, mi je pa dvakrat hudo... Mislim, no. Bom poskusla zdržat, če bo pa prav kriza, se bom pa sadja najedla (vseen boljš kot pa čokolade, ane?), ampak na vse pretege se pa ne bom mučla. Ker pol postanem živčna in sitna, pol pa to prenesem na in pol smo vsi tečni . No, danes sem za zajtrk eno hruško, za kosilo krompirjev golaž (brez mesa) in radič s fižolom. Za večerjo bo pa kar isto. Jutri gremo na en r.d., pa sem izprosla, da mi spečejo zelenjavno pico brez sira. Komaj čakam! Za večerjo pa sladkiš!!! Aja, še nekaj, prej sem opazla, da je ena spraševala, če je dobro pred vodnim dnem naredit "zalogo" oz. se najest bolj, kot ponavadi. Od vsakega posameznika je odvisno, jaz pa sicer tega ne bi priporočala. Tudi pred postom je potrebno zmanjševat hrano (da ni prevelik šok), da se telo pripravi na "sušo". Tule mislim, da je nekaj podobnega. Jaz sem opazila, da če en dan full več jem, sem naslednji dan prej lačna. Tko da... vsak naredi po svoje. Upam, da sem vam vsaj malo pomagala. Želim nam (vam), da bi se čimlažje prebile skoz tista dva dneva. Lp, Mel. p.s. Si zaslužim danes, ker sem pekla tak slasten jabolčni zavitek (so mi sline skor gor po njemu tekle), pa ga nism niti poskusla. Sem si pa en konkreten kos spravla za jutri.