|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nujno prosim nasvet: bruhanje v 20t
29.11.2010 8:43:59   
florecita
jutro!

Včeraj celo noč in še zjutraj sem zelo bruhala,.. še vedno mi je slabo,..
vse kar sem včeraj pojedla je šlo ven... tudi po pitju grem bruhat...

še vedno mi je slabo in ne vem, h komu naj se grem pokazat?
K splošni zdravnici ( morebiti za bolniško) ali k g?

Otročka čutim normalno,.. samo zeloo mi je slabo..

na začetku nosečnosti sem parkrat bruhala in to je to...

Prosim za kakšen nasvet..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nujno prosim nasvet: bruhanje v 20t
29.11.2010 8:54:59   
becky27
Jutro, jst bi šla do splošne zdravnice, mogoče si kako virozo staknila, vseeno pazi da ne dehidriraš, če toliko bruhaš. Pojdi se pokazat in boš mirna. Upam, da te hitro mine in ni kaj hujšegauser posted image
lep zasnežen pozdravček

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.11.2010 10:25:36   
Dadi
Pomoje je tudi kakšna viroza....počitek, pa tekočine dovolj, pa pokliči v ZD in povej kakšno je tvoje stanje in ti bodo vedeli najbolje svetovati. Pomoje ni pametno da hodiš okrog, če ti je slabo in te žene na bruhanje.

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.11.2010 13:48:05   
pizmek
Sem v 24.tednu in tut js sem bruhala 1 teden nazaj. Šla sem k zdravnici, je rekla da je trebušna gripa in da mine u parih dneh.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2010 22:15:05   
butt3rfly
to se je men nardil v prvi nosečnosti, okol 6. meseca, ko sem tud nenadoma zbolela in začela bruhati. ostala sem doma, nato pa me je moj zvečer peljal k dežurnemu, ker mi je blo grozn slabo, kjer sem dobila napotnico za infekcijsko. tam so mi kri vzeli, me pregledali in dali infuzijo zarad pomanjkanja tekočine. domov sem pa lahko šla že čez kake 2, 3 ure. svetujem, da greš k svojmu dohtarju, drugače pa k dežurnemu. domov te še vedno lahka pošlje.

(odgovor članu pizmek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

fantek ali punčka?
klavdijakauran

KAKO STE SEXALI DAJE BIL FANTEK NAMREC MOJI SOSEDI INAMAJOO ZE 4 PUNCKE?

PO PASJE (30%)

LEŽE (54%)

STRANSKO (10%)

ALI UMETNA OPLODITEV (6%)

Število vseh glasov: 1007

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!