Nujno prosim nasvet: bruhanje v 20t (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

florecita -> Nujno prosim nasvet: bruhanje v 20t (29.11.2010 8:43:59)

jutro!

Včeraj celo noč in še zjutraj sem zelo bruhala,.. še vedno mi je slabo,..
vse kar sem včeraj pojedla je šlo ven... tudi po pitju grem bruhat...

še vedno mi je slabo in ne vem, h komu naj se grem pokazat?
K splošni zdravnici ( morebiti za bolniško) ali k g?

Otročka čutim normalno,.. samo zeloo mi je slabo..

na začetku nosečnosti sem parkrat bruhala in to je to...

Prosim za kakšen nasvet..

becky27 -> RE: Nujno prosim nasvet: bruhanje v 20t (29.11.2010 8:54:59)

Jutro, jst bi šla do splošne zdravnice, mogoče si kako virozo staknila, vseeno pazi da ne dehidriraš, če toliko bruhaš. Pojdi se pokazat in boš mirna. Upam, da te hitro mine in ni kaj hujšega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]
lep zasnežen pozdravček

Dadi -> RE: Nujno prosim nasvet: bruhanje v 20t (29.11.2010 10:25:36)

Pomoje je tudi kakšna viroza....počitek, pa tekočine dovolj, pa pokliči v ZD in povej kakšno je tvoje stanje in ti bodo vedeli najbolje svetovati. Pomoje ni pametno da hodiš okrog, če ti je slabo in te žene na bruhanje.

pizmek -> RE: Nujno prosim nasvet: bruhanje v 20t (29.11.2010 13:48:05)

Sem v 24.tednu in tut js sem bruhala 1 teden nazaj. Šla sem k zdravnici, je rekla da je trebušna gripa in da mine u parih dneh.

butt3rfly -> RE: Nujno prosim nasvet: bruhanje v 20t (29.11.2010 22:15:05)

to se je men nardil v prvi nosečnosti, okol 6. meseca, ko sem tud nenadoma zbolela in začela bruhati. ostala sem doma, nato pa me je moj zvečer peljal k dežurnemu, ker mi je blo grozn slabo, kjer sem dobila napotnico za infekcijsko. tam so mi kri vzeli, me pregledali in dali infuzijo zarad pomanjkanja tekočine. domov sem pa lahko šla že čez kake 2, 3 ure. svetujem, da greš k svojmu dohtarju, drugače pa k dežurnemu. domov te še vedno lahka pošlje.

Stran: [1]