Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 20:51:56
|
|
|
|
ZARA
|
To je po vsej verjetnosti 6 bolezen,nič hujšega...če so pikice ven udarle,pomeni da gre zadeva k koncu...pike oz. flekci pa trajajo od 2-4 dni! Zara je imela 2 dni vročino,brez apetita...TT do 39*C,pol je bla pa posuta s fleki po celem telesu...
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 20:53:45
|
|
|
|
Aljakop
|
hoj, moja jih je tudi imela, nekaj časa nazaj.pa vročino tudi. sem šla k pediatrinji,pa je rekla da je to neke vrste viroza ( otroška ), da pa bo tako hitro minilo,kot je prišlo ( tudi vročino ) - zdravila mi ni dala, je pa rekla naj kontroliram vročino in ji stalno zbijam,če naraste ter da naj full pije. Ali pa mogoče 6.bolezen?
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 20:54:10
|
|
|
|
k1
|
toliko berem o tej 6 bolezni - predvidevam, da bo tudi nas enkrat našla. za to ni treba k zdravniku? ni kakega mazila? samo izgine? fora je vročina 39, brez apetita, pa po 2d pikice, ki po 2d izginejo? samo da vem vnaprej.. thx
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 20:59:13
|
|
|
|
ZARA
|
Ne, k1... ni nobenega mazila,izgine samo od sebe,pa tud k zdravniku ni treba hodit,ker ti nima kej naredit...;)
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 21:00:59
|
|
|
|
k1
|
okidoki.... upam da ne bom mela teh skrbi... lp :rozica:
|
|
|
|
Nujno - pikice po telesu 9.8.2005 23:48:16
|
|
|
|
nejcko
|
Jaz sem našo ravno danes peljala k dr., ker se je tamali isto zgodilo - en teden totalno neješča, 2-3 dni vročina, danes čisto flekasto telo, celo malo po obrazu. Ker je 6. bolezen že prebolela, me je mal panika. Dr. ji je dala pregledat kri in evo - viroza! Pa nobenega zdravila. Bo minilo. Upam, da sem te potolažila.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?