|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetlina
28.12.2004 11:57:57   
Anonimen
Hej punce,
danes popoldne tudi jaz odhajam na NS.
To, da sem nervozna, ne bom pisala, ampak zanima me ena zadeva - ali je potrebno imeti materinsko knjižico, da ti notri napišejo izvide?

Namreč, jaz je še nimam :zmeden:

Tinka :nosecka: 13 2/7
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nuhalna svetlina
28.12.2004 12:06:03   
pa&ga
Živjo!

Jaz materinske knjižice takrat še nisem imela pa ni bilo nič narobe. V glavnem jo rabijo samo zaradi tvojih podatkov. Če je pač še nimaš, pa jim sama poveš podatke.

Lepo se imej in opazuj svojo pikico.

Andrejka 28t4dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nuhalna svetlina
28.12.2004 12:08:32   
Soncnica
Hoj!

Jaz sem jo takrat ze imela, kar je bilo OK; ker mi je dr. Pusenjak noter vpisal podatke glede velikosti ploda. Ce je pa nimas, pa nic hudega, ker itak dobis izvid in se ti podatki lahko vpisejo kasneje. Dobro opravi!!

lp

Sončnica in :duda: 27 t

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nuhalna svetlina
28.12.2004 12:16:53   
pravljica
jaz sem bila včeraj v domžalah...prelepo!
sem imela materinsko, ampak imam izvid kar na listu, tak da ti lahko kasneje izpišejo podatke...pa ne bodi nervozna po nepotrebnem, še prehitro bo mimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nuhalna svetlina
28.12.2004 12:20:24   
Anonimen
Jaz imam tudi v Domžalah - dr. Strah. Pravijo, da je ful prijazna...bomo videli.
Sej komaj čakam, ampak vseeno je malo tiste nervoze prisotne :zmeden:

Hvala za prijazne besede. Vam jutri sporočim, kako je bilo!

LP
Tinka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nuhalna svetlina
28.12.2004 12:29:45   
barby*
Srečno in ne skrbi - vse bo OK!!!!!:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nuhalna svetlina
28.12.2004 13:10:25   
Naty*Taja
Tudi jaz sem bila pri dr.Strah. Ta G je pa tak fajna. Čist je bla raznežena zraven, ko smo našo pikico gledal! No jaz tudi nisem imela materinske pa mi je rekla, da je fajn če jo imaš, da izpiše ven podatke. Drugače pa dobiš izvid na listu, pa za slikico reč. Podatke pa v materinsko potem tvoja G vpiše!
LP in držimo pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?