Nuhalna svetlina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Nuhalna svetlina (28.12.2004 11:57:57)

Hej punce,
danes popoldne tudi jaz odhajam na NS.
To, da sem nervozna, ne bom pisala, ampak zanima me ena zadeva - ali je potrebno imeti materinsko knjižico, da ti notri napišejo izvide?

Namreč, jaz je še nimam :zmeden:

Tinka :nosecka: 13 2/7

pa&ga -> Nuhalna svetlina (28.12.2004 12:06:03)

Živjo!

Jaz materinske knjižice takrat še nisem imela pa ni bilo nič narobe. V glavnem jo rabijo samo zaradi tvojih podatkov. Če je pač še nimaš, pa jim sama poveš podatke.

Lepo se imej in opazuj svojo pikico.

Andrejka 28t4dni

Soncnica -> Nuhalna svetlina (28.12.2004 12:08:32)

Hoj!

Jaz sem jo takrat ze imela, kar je bilo OK; ker mi je dr. Pusenjak noter vpisal podatke glede velikosti ploda. Ce je pa nimas, pa nic hudega, ker itak dobis izvid in se ti podatki lahko vpisejo kasneje. Dobro opravi!!

lp

Sončnica in :duda: 27 t

pravljica -> Nuhalna svetlina (28.12.2004 12:16:53)

jaz sem bila včeraj v domžalah...prelepo!
sem imela materinsko, ampak imam izvid kar na listu, tak da ti lahko kasneje izpišejo podatke...pa ne bodi nervozna po nepotrebnem, še prehitro bo mimo

Anonimen -> Nuhalna svetlina (28.12.2004 12:20:24)

Jaz imam tudi v Domžalah - dr. Strah. Pravijo, da je ful prijazna...bomo videli.
Sej komaj čakam, ampak vseeno je malo tiste nervoze prisotne :zmeden:

Hvala za prijazne besede. Vam jutri sporočim, kako je bilo!

LP
Tinka

barby* -> Nuhalna svetlina (28.12.2004 12:29:45)

Srečno in ne skrbi - vse bo OK!!!!!:rozica:

Naty*Taja -> Nuhalna svetlina (28.12.2004 13:10:25)

Tudi jaz sem bila pri dr.Strah. Ta G je pa tak fajna. Čist je bla raznežena zraven, ko smo našo pikico gledal! No jaz tudi nisem imela materinske pa mi je rekla, da je fajn če jo imaš, da izpiše ven podatke. Drugače pa dobiš izvid na listu, pa za slikico reč. Podatke pa v materinsko potem tvoja G vpiše!
LP in držimo pesti

Stran: [1]