|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetina
19.4.2007 10:39:04   
Anonimen
Hay,

zanima me kako je z NS. Ali moreš dobit napotnico od svojega ginekologa ali lahko greš v drug kraj brez napotnice. Kako pa je s plačilom? Kdaj plačaš?

Se zahvaljujem za odgovore.
Lep dan
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna svetina
19.4.2007 10:41:59   
Mina1
NS ti toplo priporočam, greš kamorkoli, torej tudi v drugi kraj brez napotnice, ker je samoplačniška in jo plačaš po pregledu (cca 12.000 sit).

NS delajo G, ki imajo licenco za to in hkrati po pregledu dobiš izvid NS.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2007 10:45:19   
bodoča
Hallo!

Jaz nisem potrebovala nobene napotnice, poklicala sem pač G za katero sem želela, da mi dela NS (ne delajo je vse G). Sem se dogovorila za datum (po tem ko ji poveš osnovne podatke ona preračuna kdaj bi blio najbolje merit NS), prišla, smo se imeli pol ure z malo bejbiko fajn, dobila izvid, plačala 50 EUR in šla zadovoljna domov.

Upam, da ti je moj odgovor kaj v pomoč,mislim da je vsepovsod približno enako.

LP user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2007 10:45:34   
HHH
NS je samoplačniška in greš lahko kamor hočeš, saj jo sama plačaš. Napotnico pa lahko dobiš, če si že ali če boš ob porodu stara 35 let in več seveda. Meni so rekli, da na napotnico lahko grem samo v LJ.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2007 10:50:34   
Jutra
Moja G mi je dala naslov ordinacije, kjer je tudi delala honorarno in tam mi je naredila NS - proti plačilu seveda.

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2007 11:20:41   
baja*
Napotnico dobiš tudi, če je v družini kakšna bolezen (npr. duševna prizadetost, zajčja ustnica, gluhonemost itd.). Če nimaš napotnice pa plačaš na koncu pregleda (50 €). Če ne veš, kateri G imajo licenco za NS, vprašaj svojega/jo G h komu naj greš.
lp

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2007 11:48:11   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Napotnico dobiš tudi, če je v družini kakšna bolezen (npr. duševna prizadetost, zajčja ustnica, gluhonemost itd.). Če nimaš napotnice pa plačaš na koncu pregleda (50 €). Če ne veš, kateri G imajo licenco za NS, vprašaj svojega/jo G h komu naj greš.
lp

točno tako... za licence pa pogledaš na RR, tam kjer je opisano vse o NS. Jaz sem bila pri dr.Strah in je res super.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?