Nuhalna svetina (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Nuhalna svetina (19.4.2007 10:39:04)

Hay,

zanima me kako je z NS. Ali moreš dobit napotnico od svojega ginekologa ali lahko greš v drug kraj brez napotnice. Kako pa je s plačilom? Kdaj plačaš?

Se zahvaljujem za odgovore.
Lep dan

Mina1 -> RE: Nuhalna svetina (19.4.2007 10:41:59)

NS ti toplo priporočam, greš kamorkoli, torej tudi v drugi kraj brez napotnice, ker je samoplačniška in jo plačaš po pregledu (cca 12.000 sit).

NS delajo G, ki imajo licenco za to in hkrati po pregledu dobiš izvid NS.

bodoča -> RE: Nuhalna svetina (19.4.2007 10:45:19)

Hallo!

Jaz nisem potrebovala nobene napotnice, poklicala sem pač G za katero sem želela, da mi dela NS (ne delajo je vse G). Sem se dogovorila za datum (po tem ko ji poveš osnovne podatke ona preračuna kdaj bi blio najbolje merit NS), prišla, smo se imeli pol ure z malo bejbiko fajn, dobila izvid, plačala 50 EUR in šla zadovoljna domov.

Upam, da ti je moj odgovor kaj v pomoč,mislim da je vsepovsod približno enako.

LP [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]

HHH -> RE: Nuhalna svetina (19.4.2007 10:45:34)

NS je samoplačniška in greš lahko kamor hočeš, saj jo sama plačaš. Napotnico pa lahko dobiš, če si že ali če boš ob porodu stara 35 let in več seveda. Meni so rekli, da na napotnico lahko grem samo v LJ.

Jutra -> RE: Nuhalna svetina (19.4.2007 10:50:34)

Moja G mi je dala naslov ordinacije, kjer je tudi delala honorarno in tam mi je naredila NS - proti plačilu seveda.

baja* -> RE: Nuhalna svetina (19.4.2007 11:20:41)

Napotnico dobiš tudi, če je v družini kakšna bolezen (npr. duševna prizadetost, zajčja ustnica, gluhonemost itd.). Če nimaš napotnice pa plačaš na koncu pregleda (50 €). Če ne veš, kateri G imajo licenco za NS, vprašaj svojega/jo G h komu naj greš.
lp

majas -> RE: Nuhalna svetina (19.4.2007 11:48:11)

IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Napotnico dobiš tudi, če je v družini kakšna bolezen (npr. duševna prizadetost, zajčja ustnica, gluhonemost itd.). Če nimaš napotnice pa plačaš na koncu pregleda (50 €). Če ne veš, kateri G imajo licenco za NS, vprašaj svojega/jo G h komu naj greš.
lp

točno tako... za licence pa pogledaš na RR, tam kjer je opisano vse o NS. Jaz sem bila pri dr.Strah in je res super.

Stran: [1]