|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novorojenčki in smrčanje
21.10.2004 20:43:16   
Barbara L
Pozdravljene;

Mogoče bo to malo smešno:love: vprašanje, pa vendar:

Ali smrčanje partnerja vpliva na spanje novorojenčka? :ups:+9nebesa

Mene osebno ne moti, ker ko spim spim. Za novorojenčke sem pa brala, da imajo zelo rahel spanjec.

Kakšne so vaše izkušnje?

Barbara L:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novorojenčki in smrčanje
21.10.2004 20:49:30   
Vera*
Joj moj dragi smrči tako da se ga ven sliši pa je moj mali zmeraj spal kot top.Zdaj je star 3 leta pa ga še vedno ne moti.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Barbara L)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novorojenčki in smrčanje
21.10.2004 21:28:34   
kimi
mislim, da se navadijo na določen zvok pa jih ne moti. Jaz sem imela v sobi vedno radijo pržgan pa ga ni motil to sem imela da sem ga na hrup navadla tako da se sedaj ne zbuja za vsako malenkost

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novorojenčki in smrčanje
22.10.2004 7:57:42   
anaj
Otrok se navadi.

anaj:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novorojenčki in smrčanje
22.10.2004 8:15:44   
Lenny
Po moje se mali pikec navad. Vsaj naš se je :)- Sta včasih z očijem kar skupaj smrčala :)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novorojenčki in smrčanje
22.10.2004 8:55:22   
Anonimen
Ej, kimi, to si se pa dobro spomnila. Sicer sem jaz našemu, ko je bil še majhen, tudi predvaja razno pomirjujočo glasbo.

Verjetno se otrok res navadi na določene zvoke. Čeprav pri našemu ne bi mogla tega reči. Ponoči se je zbujal po mojem vsakič, ko sem se jaz v postelji okli obrnila ali pa če je oči začel smrčati. Takoj na začetku n, pri kakašnih 6 mesecih se je pa začelo. Ko sva se presila v drugo sobo, je bilo pa O.K.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novorojenčki in smrčanje
22.10.2004 10:44:38   
KIRA
Nič ne vpliva, razen če ga budi, hehe. Sempa šla brat ta post, ker sem mislila, da boš napisala, da tvoj novorojenček smrči.

Moja je parkrat, pa je minilo,...:)-

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?