Novorojenčki in smrčanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Barbara L -> Novorojenčki in smrčanje (21.10.2004 20:43:16)

Pozdravljene;

Mogoče bo to malo smešno:love: vprašanje, pa vendar:

Ali smrčanje partnerja vpliva na spanje novorojenčka? :ups:+9nebesa

Mene osebno ne moti, ker ko spim spim. Za novorojenčke sem pa brala, da imajo zelo rahel spanjec.

Kakšne so vaše izkušnje?

Barbara L:metulj:

Vera* -> Novorojenčki in smrčanje (21.10.2004 20:49:30)

Joj moj dragi smrči tako da se ga ven sliši pa je moj mali zmeraj spal kot top.Zdaj je star 3 leta pa ga še vedno ne moti.:bravo::bravo::bravo:

kimi -> Novorojenčki in smrčanje (21.10.2004 21:28:34)

mislim, da se navadijo na določen zvok pa jih ne moti. Jaz sem imela v sobi vedno radijo pržgan pa ga ni motil to sem imela da sem ga na hrup navadla tako da se sedaj ne zbuja za vsako malenkost

anaj -> Novorojenčki in smrčanje (22.10.2004 7:57:42)

Otrok se navadi.

anaj:kuza:

Lenny -> Novorojenčki in smrčanje (22.10.2004 8:15:44)

Po moje se mali pikec navad. Vsaj naš se je :)- Sta včasih z očijem kar skupaj smrčala :)-

Anonimen -> Novorojenčki in smrčanje (22.10.2004 8:55:22)

Ej, kimi, to si se pa dobro spomnila. Sicer sem jaz našemu, ko je bil še majhen, tudi predvaja razno pomirjujočo glasbo.

Verjetno se otrok res navadi na določene zvoke. Čeprav pri našemu ne bi mogla tega reči. Ponoči se je zbujal po mojem vsakič, ko sem se jaz v postelji okli obrnila ali pa če je oči začel smrčati. Takoj na začetku n, pri kakašnih 6 mesecih se je pa začelo. Ko sva se presila v drugo sobo, je bilo pa O.K.

KIRA -> Novorojenčki in smrčanje (22.10.2004 10:44:38)

Nič ne vpliva, razen če ga budi, hehe. Sempa šla brat ta post, ker sem mislila, da boš napisala, da tvoj novorojenček smrči.

Moja je parkrat, pa je minilo,...:)-

Stran: [1]