|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novoletni okraski
1.12.2004 9:44:37   
SENTA
Ali je katera že delala novoletne okraske iz das mase?
Letos bom delala okraske s svojimi puncami (5 in 6 let). Bomo pa delale prvič (nisem preveč spretna v takih stvareh) in, da ne bi bilo preveč zapletov sem mislili, da mi lahko katera svetuje najbolj enostavno pot (za prvič).
Nikoli nisem imela tiste prave volje in dovolj potrpežljivosti za te stvari. Letos so pa tudi punce že tako velike, da lahko to skupaj naredimo (tudi, če je mami bolj nerodna).

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novoletni okraski
1.12.2004 9:53:12   
malika
Jaz sicer tega še nisem delala, ampak vem, da se da oblike izrezat s modelčki za kekse, ali pa če imata punci stiskalnico za plastelin,...Za kaj več, pa tudi jaz nimam idej.Pa potem jih lahko pobarvate s temperam in nalepite gor še kakšne bleščice,...

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novoletni okraski
1.12.2004 10:00:07   
india
Senta, sploh ni nobena umetnost.
Vzameš das maso, jo na podlagi razvaljaš na ne pretanko in ne predebelo, najbolje, da vzameš modele za kekse in z njimi izrežeš oblike. Pobarvaš, posušiš, ja, pred tem narediš še luknjice za trakce,...okrasiš, če želiž s kakimi perlicami, lahko, če boš delala iz natur barve-rjave, okrasiš s klinčki, cimetom,....
Masa pa se mora posušit preden jo polakiraš, če jo seveda boš. naravne mase jaz ponavadi ne lakiram.
Ja, pa ko uporabljaš modele, jih sproti namakaj v vodo, da bodo vlažni robovi in boš z njimi lažje izrezovala.
Obilo uspeha!:rozica::rozica:

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novoletni okraski
1.12.2004 10:02:39   
Anonimen
Veš kaj lahko nardiš....greš v gozd ali park in si nabaviš ene lepe liste...potem pa das maso ful na tanko razvaljaš in nardiš odtise teh listov....pol zadevo obrežeš in nardiš lukenco......pol počakaš da se posuši in lahko pobrusiš in prebarvaš oz. polakiraš...in voila...obesek je tu....
Lahko pa tud druge zadeve nardiš oz. druge oblike....npr. snežinke pa jih iz kartona izrežeš....al pa kr narišeš na maso in obrežeš...kaj ti je pač všeč.....

Veliko veselja pri ustvarjanju....

(odgovor članu SENTA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novoletni okraski
1.12.2004 10:13:08   
SENTA
Vzpodbudno, hvala. Samo še nekaj. V primeru, da se odločimo za barvanje moramo pobarvati vlažne, ne posušene?

Lp

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Novoletni okraski
1.12.2004 10:17:10   
NinKa
Lahko pa naredis, tako malo za naprednejse- to sem jaz probavala, da vzames karton, malo debelejsi in z lepilom za les, naredis vzorcke na karton, pustis susit, pol pa z akrilno batvo preko. Pa malo blecic in je ful lepo.

Druga varianta na plasticne prozorne kuglice rises z windowcolor barvami.

Tretja varianta pa je servetna tehnika po polasticnih kuglicah, ki jih kupis v hobby trgovini.

Se zmerom pa imas gips in modelcke.

Moram pa priznat, da tista z Das maso tut ni svohna!

Uzivaj v delu.:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu SENTA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Novoletni okraski
1.12.2004 10:23:27   
Anonimen
Jaz sem barvala ko so bili že skoraj suhi....sicer nisem delala okraskov ampak odtise stopal od malega....in sem pol ugotovila, da bi blo bolje če bi malemu stopala pobarvala in jih odtisnila....in pol paosušila in polakirala....in hop na steno....

(odgovor članu SENTA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Služba
Sašonka

Bi rajši ostale doma in skrbele za otroke ali bi po porodniškem dopustu odšle v službo in otroke prepustile, da jih vzgajajo drugi?

Služba (39%)

Dom (61%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!