Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Novo-glede obveščanja o otroškem dodatku 9.4.2010 9:45:50
|
|
|
|
zmajaz
|
Uf - dobro, da si opozorila - če ne bi se kar zanašali, da nas bodo že obvestili. In zdaj si me še spomnila, da se mi z drugim mesecem pravica izteče, torej moram TAKOJ dati vlogo, pa sem čisto pozabila. Hvala za opomin.
|
|
RE: Novo-glede obveščanja o otroškem dodatku 9.4.2010 9:53:28
|
|
|
|
smrček
|
Ja tile naši vrli politiki so si spet eno cvetko glede varčevanja omislili.
|
|
RE: Novo-glede obveščanja o otroškem dodatku 9.4.2010 9:56:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Sicer je res, da bi država lahko še kje drugje šparala, ampak pustimo to...Kar pa se tega obveščanja tiče pa se strinjam, to je pač stvar, za katero moramo sami skrbeti, sej nas ne obvestijo da nam registracija na avtu poteče, pa ga v večini primerov pravočasno registriramo, pa osebno podaljšamo, pa.....
|
|
RE: Novo-glede obveščanja o otroškem dodatku 9.4.2010 11:40:27
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka sej nas ne obvestijo da nam registracija na avtu poteče, V bistvu nas.
|
|
RE: Novo-glede obveščanja o otroškem dodatku 9.4.2010 11:45:01
|
|
|
|
zmajaz
|
No sem šla oddat vlogo za OD prek e-uprave pa sem imela take kolobocije, da bi bila prej fertik, če bi nesla na csd. Najprej mi nikakor ni sprejelo certifikata, čeprav ne oddajam prvič prek njih n čeprav mi certifikat normalno dela v e-davkih in povsod drugje. Sem klicala tehnično podporo in smo nekako uredili. Potem mi je 1x vmes seja potekla, ker sem izpolnjevala priloge in sem morala znova vnašati podatke, ko sem spet vse uredila, mi ni hotelo podpisati vloge - sem morala spremeniti neke nastavitve v brskalniku (in to popraviti nazaj tiste, ki sem jih prej spremenila po navodilu tehnične podpore) - torej brskalnik znova zagnati in SPET vse znova izpolniti. No na koncu je le uspela oddaja vloge.
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 11:49:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Novo-glede obveščanja o otroškem dodatku 9.4.2010 13:17:31
|
|
|
|
mini86
|
o hvala.. gdaj morm pol js oddat vlogo če sm rodila 25.6..a maja ane
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.