|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novičke?!
4.10.2004 14:59:14   
Urša76
Hello punce!
Jaz sem še kar doma in moram priznat, da me je danes na fizioterapiji kar dobro namatrala...
Pa še eno malo drobceno novičko imam. Al pa en mali "vprašanjček" (kot bi rekla moja sestra).
Danes sem ponovila vajo s CB-jem in... pojavila se je tanka modra črtica in čez približno 15 min tudi izginila (ravno tako kot zadnjič pri Mini baby check-u). Pa sem si rekla: zdaj je pa dost tega! in poklicala G. Sem govorila z eno zelo, ampak res ZELO prijazno sestro, ker mi namreč že kar nekaj časa ni popolnoma nič jasno in tudi vsem tem testom nič več ne verjamem. Sem jo prosila, če me lahko naroči, ker pa nisem več študentka, me je prosila, če bi si lahko našla drugega G, ker so prezasedeni in se trudijo, da bi imeli samo študentke. Ker je bila tako prijazna, sem, jo še malo povprašala o testih in zanesljivosti testov. In tako sva kar 15 min govorile, pa me je zasliševala o znakih, pa kako se počutim... jaz pa sem ji vztrajno "tupila" o oni črtici, ki je bila, pa je ni bilo potem več in da je to že drugič itd, ampak da itak pa nisem noseča. Pa mi je povedala, da sem skoraj 100% 9nebesa ,ker testi pri nekaterih razmeroma pozno pokažejo nosečnost, da pa se "razpoznavni" znaki pojavijo veliko prej.
Ampak jaz še vedno ne verjamem!
Se moram pri G. naročit, pa ne vem pri katerem naj se.

No, tole je "na kratko" vse.

LP, Urša

P.S.: kakšen komentarček bi bil čisto dobrodošel...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Novičke?!
4.10.2004 15:03:42   
tinkamiška
Joj, Urša, jst bi ti tako privoščila, da bi bila9nebesa, ker tole čakanje je pa res mučno!
Za ginekologinjo ti žal ne morem svetovati, ker sem čisto iz drugega konca kot ti. Upam, da boš našla eno, ki se bo zavzela zate!
Držim pesti za tvojo drugo črtico!!:)

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Novičke?!
4.10.2004 15:06:45   
Anitka
URŠA jaz mislim, da si ti naša nova srečka nosečka, zato ti bom kar čestitala!
Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se ta druga črtica končno izjasni.

Anitka:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Novičke?!
4.10.2004 15:14:23   
Urša76
Tinkica,
hvala, hvala, hvala... za držanje pesti. (saj jaz jih bom pa zate)

Poljubčka,
Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Novičke?!
4.10.2004 20:52:26   
puncica
Tud jaz držim pesti da se druga črtica že zjasni:)- Sej se bo slej ko prej boš vidla, pol boš pa skakala do nebes9nebesa

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?