Novičke?! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Urša76 -> Novičke?! (4.10.2004 14:59:14)

Hello punce!
Jaz sem še kar doma in moram priznat, da me je danes na fizioterapiji kar dobro namatrala...
Pa še eno malo drobceno novičko imam. Al pa en mali "vprašanjček" (kot bi rekla moja sestra).
Danes sem ponovila vajo s CB-jem in... pojavila se je tanka modra črtica in čez približno 15 min tudi izginila (ravno tako kot zadnjič pri Mini baby check-u). Pa sem si rekla: zdaj je pa dost tega! in poklicala G. Sem govorila z eno zelo, ampak res ZELO prijazno sestro, ker mi namreč že kar nekaj časa ni popolnoma nič jasno in tudi vsem tem testom nič več ne verjamem. Sem jo prosila, če me lahko naroči, ker pa nisem več študentka, me je prosila, če bi si lahko našla drugega G, ker so prezasedeni in se trudijo, da bi imeli samo študentke. Ker je bila tako prijazna, sem, jo še malo povprašala o testih in zanesljivosti testov. In tako sva kar 15 min govorile, pa me je zasliševala o znakih, pa kako se počutim... jaz pa sem ji vztrajno "tupila" o oni črtici, ki je bila, pa je ni bilo potem več in da je to že drugič itd, ampak da itak pa nisem noseča. Pa mi je povedala, da sem skoraj 100% 9nebesa ,ker testi pri nekaterih razmeroma pozno pokažejo nosečnost, da pa se "razpoznavni" znaki pojavijo veliko prej.
Ampak jaz še vedno ne verjamem!
Se moram pri G. naročit, pa ne vem pri katerem naj se.

No, tole je "na kratko" vse.

LP, Urša

P.S.: kakšen komentarček bi bil čisto dobrodošel...

tinkamiška -> Novičke?! (4.10.2004 15:03:42)

Joj, Urša, jst bi ti tako privoščila, da bi bila9nebesa, ker tole čakanje je pa res mučno!
Za ginekologinjo ti žal ne morem svetovati, ker sem čisto iz drugega konca kot ti. Upam, da boš našla eno, ki se bo zavzela zate!
Držim pesti za tvojo drugo črtico!!:)

Tinka

Anitka -> Novičke?! (4.10.2004 15:06:45)

URŠA jaz mislim, da si ti naša nova srečka nosečka, zato ti bom kar čestitala!
Držim pesti :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: da se ta druga črtica končno izjasni.

Anitka:metulj:

Urša76 -> Novičke?! (4.10.2004 15:14:23)

Tinkica,
hvala, hvala, hvala... za držanje pesti. (saj jaz jih bom pa zate)

Poljubčka,
Urša

puncica -> Novičke?! (4.10.2004 20:52:26)

Tud jaz držim pesti da se druga črtica že zjasni:)- Sej se bo slej ko prej boš vidla, pol boš pa skakala do nebes9nebesa

Stran: [1]