tassika
|
Opa pa je zalaufala naša tema. Pikica28 midve se tudi dojiva na 3ure oz tam 2,5, ker če zamudim je potem tak jok da je groza, na teži lepo pridobivava, kupčka enkrat podreva, drugič ne, se ji pa ful velikokrat kolca, je tako boga ko jo celo premetava . Aja pa katero dudo uporabljate, jaz imam aventovo od 0-3m pa je noče imet, na rokice sem ji zdaj dala rokavičke, da ne tlači prstka oz rok v usta pa zdaj to dela z rokavičko, sploh ne vem kaj naj naredim, dudo pa takoj pljune vn oz se začne kar davit. Glede obiskov je pa tako, da so nujno zlo, pri meni so tudi vsi prileteli takoj, sploh babice in dedki, pa prababice in pradedek,... pa smo preživeli tudi to, po eni strani mi je bilo še bolj všeč da so prišli sedaj, ko je mala več spala in so se samo poslikali malo pocartali ca 5 min in je spala naprej in niso imeli več veselja in je šla nazaj v svojo posteljico. Zaenkrat se ji to še nikjer ne pozna, ker ni ful na roke navajena, tudi če jo imam pri sebi jo probam dati v ležalnik in včasih deluje. Sicer je pa ful priden otrok, joka zelo redko, če je res kaj hudo narobe, malo veliko prdka pa ne vem kaj jo napihuje, še nisem poštudirala, vse ostalo BP, razen popek kar noče stran, včeraj ga je patronažna še enkrat prevezala in rekla, da bo šel z naslednjim previjanjem stran, ker se drži samo še čisto malo, pa mislite da je šlo, še danes se vztrajno drži na tistem malem koščku grrrr , no se pa tam kjer je odstopil lepo celi, vsaj nekaj Aja dojenje traja, ponoči ko je bolj koma mogoče 10-15min jo ne pripravim, d abi še z druge, poje samo z ene joške, zjutraj in popoldne si pa gosta vzame časa tudi od 30-45 min.
< Sporočilo je popravil tassika -- 10.11.2009 12:25:53 >