Vivaldi
|
GregUr, ma jaz sem pa razmišljala katera je to rekla! Jaaaaa, sm ful srečna, mi je čist vse novo in noro dobro, hodim en meter nad zemljo, moj je pa čisto raznežen in sploh in oh taprava rožica. Dons je že nekej lego kocke omenjal Mmmojka, me kar malo skrbi, kako nam bo škorpijonček nagnal vetra, tiste, ki jih poznam (odrasli), so kar pasji! Ah,v se bomo zrihtal - radi se bomo imel, pa bo, ne? Fizolck moj je vedno govoril, da bova povedala po 1. pregledu, če ne še kasneje (govorim za starše in zelo najbolj bližnje), zdaj ga pa že kar malo matra (pa sem komaj zjutraj potrdila plus ), tako da staršem bova pomoje akr hitro, ne vem, če bomo zdržali do materinskega dneva. Je pa res, da imam 1. pregled v 8. tednu, kar bo ravno pred materinskim dnem. Moj PDP po hitrih internetnih izračunih je 7.11. A že jeste kakšne vitamine? Jaz sem danes v Lekarni vzela Femibion 1, je menda uredu, ker vsebuje nekaj, kar olajša telesu sprejem folne kisline (nekaj takega). Me je sestra od G takoj vprašala, če že jem folno, pa sem rekla, da sem jo v šumečih tabletah in je rekla, da tisto ni tolk uredu. Uglavnem, zdej je to to Mi je blo pa prov fascinantno gledat tisto škatlo, kjer gor piše da je za nosečnice... Uiiii, noseča, noseča, jaz, jaz, jaz...!
|