|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nove na vasi
17.2.2010 10:25:03   
ROmama
Pozdravljene,
naslov teme je prispodoba za tiste, ki ste se preselile daleč od doma in v svoji okolici nimate kakih bljižnih prijateljic, da bi z njimi malo poklepetale, skupaj vozičkale, šle na kavico,... Jaz sem se preselila pred tremi leti, in sicer 130 km od doma. Moje sosede imajo že večje otroke, nimamo istih interesov pa to. Jaz imam doma 2 letnika, pa dojenčico, staro 1,5 meseca. Skratka tema je odprta, doborodošle na klepetuuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nove na vasi
17.2.2010 12:18:36   
ledenaa
Mi smo se tudi preselili
Že od nekdaj nimam želje po ne vem kakšnem prijateljstvu z nekom user posted image Sedaj ob 2 otrocih itak nimam časa za kofetke z drugimi,grem rajši sama kam z otrokoma . Tudi v gostilni sem skoraj vedno na nogah in pazim na njiju,zdaj da pa še s kom klepetam-misija nemogoče
Kaj bo ko bo še tretji user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.2.2010 16:30:57   
SaaS
Jaz sem tudi nova na vasi oz. sem bila, zdaj sem že 7 let tu. Jaz bi pa pogrešala, če ne bi imela kakšne družbe.
Imam pa kar srečo, da sta še dve tu, na enak način (primožene ali kako se že reče), kakšno leto dlje. In smo se kar ujele, tudi približno enako stari otroci, leto gor ali dol. Pravzaprav je še ena ampak nimam posebnih kontaktov, razen ko se srečava na ulici. Mi je luštno, da imam družbo za kakšno kavico. In fino je predvsem spomladi, poleti  ko se veliko vidimo zunaj, otroci se igrajo, me poklepetamo (možje jamrajo, da bo spet deževalo user posted image ), enkrat pred eno hišo drugič pred drugo...

< Sporočilo je popravil SaaS -- 17.2.2010 16:34:24 >

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.2.2010 16:33:05   
SaaS
ups

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.2.2010 21:54:05   
modrasmotka
jaz sem se tudi pred 6 leti odselila/preselila k svojemu.ene 2 lete sem mela tuki eno kolegica ko sva kofetkale in žurale.potem mi je pa hrbet obrnala.
ko sem pa zanosla se je pa eno preselila k nam v vas in ma 4 mesece starejšega otroka kot jaz.sma dost kofetkale in čeblale.sam sedaj gre pa ona nazaj na šiht in nebo je več tojk doma za kak babji čvek

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.2.2010 22:08:26   
Anonimen
Jaz sem se tut priselila k fantu ... sicer samo 20km od doma, samo tu okrog nisem res nikogar poznala ... sploh pa ne kake mamice, da bi z njo vozičkala ... no pa sem po zaslugi RR-ja spoznala par mamic iz tu okoli in smo se zmenile za eno kavico in od takrat naprej sva saj z eno kar redno na vezi ... je fajn tale RR user posted image

(odgovor članu modrasmotka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2010 20:09:25   
Menta
Tudi jaz sem se pred dobrimi 4 leti preselila k fantu, sedaj možu. Sicer sem v službi spoznala veliko novih punc/žensk in sem ravno zaradi njih vedno raje hodila v službo.
Trenutno pa sem na porodniški in se z njimi ne vidim tako pogosto, zato mi kar precej manjka družbe. Pred kratkim sem na sprehodu z vozičkom spoznala eno, s katero sedaj skupaj delava ture po našem kraju in je prav zabavno. Vsaj kakšno urco na dan sem v družbi z odraslo osebo, s katero lahko malo počvekam in se razvedrim.
Zelo pogrešam tudi svoje domače, mamo, oba brata, nečake in nečakinje ... Ni lahko, tudi po 4 letih ne, ampak se borim in privajam vsak dan posebej in vedno znova.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2010 20:57:13   
eva1
Jaz sem se preselila ene 10 let nazaj..takrat mi je bila cela muka, še službe nisem imela, nobenega nisem poznala...groza res! Potem ko sem prvič zanosila in rodila nisem tko nobene mamice poznala da bi lahko šle skupaj na sprehod ali kavico, pol ko je šel pa mali v vrtec in tko sem pa začela bolj spoznavat folk...sedaj pa ni panike...če greš z vozičkom ven, sigurno vsaj nekoga srečaš za čvek..nas je ogromno mladih družin sedaj, ful otrok..in je prav luštn! Pa mogoče sem se tut sama malo spremenila-včasih mi je blo tko bolj nerodno stik vzpostavit...včasih bi naredila vse da bi se selila nazaj domov, zdej pa nebi šla iz tega kraja..mi je prav všeč tukajuser posted image

(odgovor članu Menta)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.2.2010 10:26:09   
ROmama
Ja saj verjetno je to krivo, da malo težje stike navezuješ, čeprav tudi jaz pri sebi opažam, da sem počasi postala bolj odprta. Komaj čakam na topleše dneve, da grem z vozičkom na sprehod, potem bom pa kar lovila druge mameuser posted image .  Če bo tekla za vami kašna ženska, vedite, to sem jaz. Ko sem napisala, da bi šla kdaj na kavo, nisem mislila vsak dan, ampak občasno. Normalno, da sem veliko rajši z družino. No pa še ena sprememba se je pri nas zgodila, moj možek bo do nadaljnega delal samo dopoldne, popoldne pa bomo skupaj, jupii. V službi imam kar nekaj kolegic, samo sem tudi od službe na žalost oddaljena 65 km, prevtako tudi moje kolegice in se ne moremo obiskovat toliko kot bi želele.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.2.2010 17:29:14   
modrasmotka
romana  iz katerega konca slovenije pa si?če te ne sprašujem preveč?
da vemo mogoč pa je katera blizu tebe pa neve zate

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2010 16:54:16   
ROmama
Doma sem iz okolice Polzele.

Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2010 19:19:49   
modrasmotka
jaz pa iz griž savinčanke user posted image user posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2010 20:47:53   
ROmama
ooo v Grižah sem pa že bila. Imate eno dobro pizzerijo tam, nismo še jedli tam, enkrat smo šli, ampak ni bilo prostih miz. Čakali pa tudi nismo.

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2010 21:31:31   
modrasmotka
ja verdi verdi
blizu šole ki jo pa ravno podirajouser posted image ne tako strašansko daleč sem pa jaz.če grem po bližnici sevedauser posted image

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2010 10:36:24   
talia7
Pozdravček vsemuser posted image

Tudi sama sem se preselila k svojemu (iz štajerskega konca v okolico Ljubljane).Trenutno sem na porodniški (2.otrok) in bi z veseljem z vami počvekala ali celo spoznala kakšno,sploh iz LJ. Je mogoče kakšna na porodniški?? Pri prvem otroku sem imela precej družbe tu okrog-bil baby-boom v tem koncu in okoliciuser posted image user posted image . A zaenkrat so še tiste pri prvem otročku in še ne razmišljajo o drugem.

Lahko tudi pošljete ZS,da si lažje izmenjamo osebne podatkeuser posted image

Lep dan si naredte!!

Neposredna povezava do sporočila: 15
17.3.2010 21:12:14   
modrasmotka
talia7  očitno se nobeden noče javiti da je iz ljubljane.
jaz tut nimam družbe za vozičkanje.soseda je že na šihtu.user posted image
bomo očitno kar sami do žalca pa nazaj se šetali

(odgovor članu talia7)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.3.2010 21:20:05   
Kimi6
Evo mene iz Ljubljane (Dravlje), rodim čez 14 dni (upam) in imam že enga 2 letnika doma. Se javim za skupno vozičkanje, iz katerega konca Ljubljane pa ste?

Neposredna povezava do sporočila: 17
17.3.2010 21:22:52   
taipai
Js sm se tut preselila k mojmu fantu (za 1x še), cca 25km od doma, tako da tukaj nimam nobenga.. tiste, ki pa so, so pa itak že starejše, pa tut majo že odrasle otroke. Se sicer gradi neko novo naselje, ampak kokr sm uspela vidt, nobene mlade mamice, al pa vsaj kakega mladega para, od kterih se da pričakovat kako user posted image . Tako da SPLOH dvomim, če bo imel moj princ kake vrstnike tukaj okrog.
Vozičkam tako ali tako sama, še nobene gostilne ni okrog (par km ven od doma), da bi si lahko vsaj kak kofetek privoščila. Prav pogrešam čveke.
na vsake tolk vidim take 60+ s kterimi kako rečemo, ampak to ni to user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
18.3.2010 10:14:50   
lake
Talia7 Pojdi na forum Ljubljanske mamice. Smo zelo fajn, jst se sicer bolj mal tam oglašam, bolj pri zmajčkih, ampak se pa tudi ljubljanske mamice precej dobivajo po Tivoliju in okolici. 

(odgovor članu taipai)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.3.2010 13:06:14   
rožica2

js se sicer nisem preselila,bi se vam pa z veseljem pridružila če me sprejmete.sem pa mamica 5mesecov starega fantka in v bližini tudi ni nobene "novopečene" mamice za kakšen klepet,kavo...
user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   [Brisano sporočilo]
29.3.2010 14:01:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ROmama)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
31.3.2010 12:18:35   
ROmama
Ojla, ko sem imela jaz samo Luka, sem tudi večkrat šla dmov, trenutno mi pa to nebi zneslo. Je taveliki preveč živ, tamala pa še premajhna, mogoče bom poleti kaj večkrat šla, ko bomo lahko več zunaj, mala v vozičku, taveliki pa pod mojim nadzorom v peskovnikuuser posted image .
Rozica2 - sem vidla, da si ti tudi iz okolice Polzele, mogoče smo se že srečale kdaj na sprehodu. Ko pa vedno greste vse vozičkarice v drugo smer od meneuser posted image . Se bomo kdaj zmenile za kavo v Cornerju, samo da se to vreme malo uredi. Včeraj sem zaradi dežja kar okrog hiše pod streho rinila voziček.
Modrasmotka - mi se gremo velikokrat sprehodit po Žalcu, pa na Vrbsko jezero gremo večkrat. Tam je v redu, ker lahko tavelkega pustimo, da kolovrati okrog.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.4.2010 7:30:43   
rožica2

rOmama-mogoče pa res .ja bi blo lepo da se nal srečamo pa kako rečemo.piši mi na z.s. da vidmo od kje sma ,mogoče sma pa celi iz istega kraja

(odgovor članu ROmama)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.4.2010 19:00:45   
tiana2
Če je katera iz Ljubljane ali okolice bom vesela, če se javite za kakšno vozičkanje ali kofetkanje. Sem mamica 2 mesečnega sinčka iz šiške.

(odgovor članu rožica2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
14.6.2010 21:03:37   
modrasmotka
romama  bom mojga uprašala kdaj bo k sodelavcu na polzelo letu pa ga bom nasrala da se v kornerju dobimo.si za?upam da boš kmal pogledala ta post user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiana2)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?